Web Analytics

Mitică Popescu, internat la Spitalul „Floreasca” din cauza unor probleme cardiace

de | 19.12.2022 20:22 | Actualitate, Home

Actorul Mitică Popescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în secția Cardiologie, au declarat pentru „Gândul” surse apropiate actorului. Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat informația, dar a precizat că nu poate oferi alte detalii, atât timp cât familia nu este de acord, conform Realitatea.Net.

Citește și: RAR-ul a luat la control service-urile auto

„Este internat de ieri (duminică), dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat medicul Bogdan Opriţa.

Citește și: Contabila Primăriei Corbi, acuzată că a falsificat ordine de plată, trimisă în judecată de DNA

Actorul, ajuns la 86 de ani, locuiește singur, de 24 de ani, de când soția lui, actrița Leopoldina Bălănuță, s-a stins din viață, după o lungă suferință. În urmă cu ceva timp a declarat că preferă să mai pună o haină pentru a face economie la facturi, mai ales că are sobă din teracotă pe gaze. „Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu pentru impact.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *