„Mircea Drăghici a ridicat mâna pentru Valeca şi Georgescu, dar nu a vrut să semneze hârtia cu numirea lor”

de | 22.01.2015 14:57 | Politica si Administratie

# Simona Bucura Oprescu şi Iustin Dejanu au încercat să calmeze apele după scandalurile care au marcat PSD Argeş săptâmâna trecută.
Prezenţi la conferinţa de presă a PSD Argeş de vinerea trecută, deputatul Simona Bucura Oprescu şi purtătorul de cuvânt al filialei, Iustin Dejanu, au încercat să ofere câteva amănunte despre ceea ce s-a întâmplat în această nouă săptămână agitată pentru PSD Argeş. „În urma situaţiei pe care o cunoaşteţi, domnul preşedinte Tecău a decis să se retragă din funcţia de preşedinte interimar al PSD Argeş, iar Biroul Permanent Judeţean a luat decizia de a propune ca preşedinte interimar pe domnul senator Valeca, iar ca preşedinte executiv interimar pe domnul primar Ion Georgescu. Aceste propuneri au fost înaintate Biroului Permanent Naţional, de unde se aşteaptă confirmarea. Pentru funcţia de secretar general a fost propus preşedintele organizaţiei municipale Piteşti, domnul Cristian Gentea, care a declinat însă această propunere”, a declarat Simona Bucura Oprescu.
Iustin Dejanu a explicat şi motivul pentru care deputatul Mircea Drăghici nu a semnat procesul verbal rezultat în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean din această săptămână: „Domnul Drăghici este cel care a participat la şedinţă şi nu a semnat procesul verbal. Dar nu a fost vorba că nu susţine noua echipă, ci doar o problemă de principiu. El, fiind trimisul şi reprezentantul Centrului la acea întâlnire, a considerat că e apanajul Centrului de a face o numire interimară. A votat, ridicând mâna, atât pentru domnul Valeca, cât şi pentru domnul Georgescu, dar nu a dorit să semneze acea hârtie”, a mai spus Iustin Dejanu, purtătorul de cuvânt al PSD Argeş.
Ionuţ BURCEA

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii