Web Analytics

Mircea Andrei continuă să facă zile fripte PSD-ului în Argeş

de | 27.01.2016 23:49 | Politica si Administratie

# Liderul P.A.M. are multe jocuri în picioare în lupta de gherilă contra social democraţilor # ”Politica Partidului pentru Argeș și Muscel va fi una corectă și neplăcută pentru mulți politicieni care au căpușat bugetul acestui județ”, declară fără echivoc președintele P.A.M  #  Înregimentarea liderilor PNL Pitești și UNPR Câmpulung  au transformat deja  P.A.M într-un actor important la alegerile locale de peste cinci luni  

După liderul UNPR Câmpulung, Ion Lucaciuc, de altfel un politician cu mare notorietate și influență în zona de nord a județului, Partidul pentru Argeș și Muscel al lui Mircea Andrei a început să capitalizeze voturi importante și în Pitești. Primul pas, și încă unul foarte apăsat, l-a făcut săptămâna trecută, atunci când președintele PNL Pitești, Mihai Tudor, a surprins electoratul de dreapta anunțând că a semnat adeziunea la P.A.M. Noua formațiune politică regională care, în opinia celui care a fost prezentat drept cea mai vocală voce din Consiliul Local Pitești, se află în prima linie a opoziției la tot ceea ce înseamnă PSD într-un județ care e roșu de aproape 25 de ani. Șocul trecerii lui Mihai Tudor, de la liberali la P.A.M, a echivalat cu un adevărat cutremur politic în rândul electoratului urban comparabil, daca ne e permis să ne exprimăm plastic, cu trecerea generalului Pacepa la americani.  Și asta pentru că noua achiziție a lui Mircea Andrei și a Partidului pentru Argeș și Muscel e nimeni altul decât șeful PNL Pitești și acesta avea acces la baza de date cu membri și simpatizanți, organizații pe cartiere și tot ceea ce înseamnă infrastructură a unei organizații cu anvergură de municipiu reședință de județ. Cert e că prin achiziția a două voci politice vocale și influente, liberalul Mihai Tudor și uneperistul Ion Lucaciuc, și asta în principalele două  orașe ale județului, Pitești și Câmpulung, Mircea Andrei lasă impresia că a alimentat P.A.M-ul cu cherosen. Și că, descătușat de orice vasalitate politică de la București, așa cum se întâmpla la alegerile din 2012, e hotârât să facă în continuare zile și mai fripte PSD-ului în județul Argeș. De data asta, din postura de președinte al unui partid care poartă chiar numele județului.

La ce să se aștepte PSD de la Mircea Andrei în cele patru luni și jumătate, câte mai sunt, până la alegerile locale? Păi, o spune chiar el în comunicatul de presă prin care P.A.M a anunțat că șeful PNL a devenit membru al echipei sale. Cităm: „Noi, la Partidul pentru Argeș și Muscel, facem opoziție și luăm atitudine pentru ca domnii care conduc acest județ de un sfert de secol să nu creadă cumva că pot face tot ce își doresc fără ca nimeni să îi taxeze. Politica P.A.M va fi una corectă și neplăcută pentru mulți politicieni care au căpușat bugetul acestui județ.”
(M.S)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii