Web Analytics

Ministrul Cuc: „Capetele autostrăzii Piteşti-Sibiu vor fi scoase la licitaţie pentru execuţie în iunie”

de | 3.03.2017 14:06 | Politica si Administratie

ministrul cuc la pitesti

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat într-o conferinţă de presă la Piteşti, vineri, 3 martie, care este stadiul autostrăzii Piteşti-Sibiu.
„Avem bani bugetaţi pentru proiectul de studiu de fiuzabilitate. O să vă spun şi stadiul în care ne aflăm pentru studiul de fezabilitate al tronsonului Sibiu-Piteşti. Avem la Minister depuse studiile geotehnice pentru secţiunile 1, 4 şi 5. Până la sfârşitul lunii vom primi studiul pentru secţiunea 1 şi 5 urmând ca să avem discuţii cu Ministerul Mediului pentru obţinerea avizului pentru cele două secţiuni la nivel de detaliu şi pentru restul secţiunilor la nivel de principiu”, a precizat ministrul Transporturilor.

Ministrul Cuc dă asigurării argeşenilor că până la sfârşitul lunii iunie, secțiunea 1, Sibiu-Boița , respectiv secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești, vor fi scoase la licitaţie:

„În cursul acestui an, până la sfârşitul lunii iunie, să putem demara procedura de licitaţie pentru proiectare şi execuţie pentru capetele de la autostradă, secţiunea 1 şi 5. Vom avea sumele necesare”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii