Web Analytics

Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti: „Am organizat a treia acţiune din cadrul campaniei Călineşti – o Comună Europeană Curată”

de | 10.06.2021 13:13 | Actualitate, Politica si Administratie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, pe 5 iunie 2021, autoritățile locale de la Călinești au organizat o nouă acțiune de ecologizare a acestei localități. Primarul Mihai Georgescu a precizat: ”De Ziua Mondială a Mediului, am organizat a treia acțiune din cadrul Campaniei «Călinești – o Comună Europeană Curată». La activitățile de curățenie desfășurate în toate satele au participat aproximativ 300 de cadre didactice și elevi de la școlile Călinești, Vrănești, Urlucea și Valea Corbului. Alături de aceștia au participat consilierii locali din partidele PSD, PER și USR și întregul aparat al Primăriei, colectând peste 500 saci de gunoi.

Pe această cale doresc să le mulțumesc participanților și să atrag atenția cetățenilor să păstreze curățenia în localitate. Toți participanții au primit diplome de participare, iar copiii au fost recompensați cu pizza pentru efortul depus și implicarea în curățenia comunei. Neatenția cetățenilor duce la primirea unor amenzi foarte mari din partea Gărzii de Mediu, pe care Primăria trebuie să le plătească.

După acţiunea de ecologizare, primarul a oficializiat căsătoria câtorva cupluri

După acţiunea de ecologizare, primarul a oficializiat căsătoria câtorva cupluri

Acest fapt afectează bugetul local, pe care dorim să îl folosim pentru comună, nu pentru a plăti amenzi. Totodată, vă reamintesc că în zilele de luni din prima și a treia săptămână din fiecare lună se va ridica gunoiul reciclabil din toate satele. În lipsa sacilor speciali, vă încurajez să selectați gunoiul și să îl puneți în saci obișnuiți. Vreau să mai spun că, după acțiunea de ecologizare, am avut parte de relaxare prin oficializarea căsătoriei a patru cupluri. Le doresc multă fericire și casă de piatră tinerilor proaspăt căsătoriți!”.

Citește și De Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie, facem „Argeşul curat”! Implică-te şi tu!

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii