Web Analytics

De Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie, facem „Argeşul curat”! Implică-te şi tu!

de | 3.06.2021 14:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, de la mic la mare, iubitorii mediului înconjurător și toți cei care își doresc să trăiască într-o comunitate și o localitate curate, într-un județ și o țară curate, pe o planetă curată sunt invitați la o amplă acțiune de ecologizare în toate localitățile județului.
Acțiunea poartă numele de „Argeșul curat” și la ea sunt invitați să participe reprezentați ai primăriilor din fiecare localitate a județului Argeș, elevi și profesori, locuitori ai zonei, angajați ai unor firme, simpli voluntari care își doresc să dea o mână de ajutor pentru atingerea scopului: un mediu mai curat, mai frumos și mai sigur pentru toată lumea!

Organizatori sunt Consiliul Județean Argeș și ADI Servsal Argeș, în parteneriat cu Ministerul Mediului și cu Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară, cu sprijinul primăriilor locale.
Sacii și mănușile necesare vor fi puse la dispoziție de reprezentanţii ADI Servsal Argeș, care, împreună cu reprezentanții primăriilor, se vor asigura că, la sfârșitul acțiunii, deșeurile colectate vor ajunge acolo unde le este locul, nu în natură!

Participanții trebuie să vină doar cu dragoste pentru natură și cu dorința de a face un lucru bun și, nu în ultimul rând, pentru a transmite un mesaj de responsabilitate civică!
Implică-te și tu!
Dacă nu putem lăsa urmașilor noștri o țară bogată, stă în puterea noastră să lăsăm o țară mai curată!

Citește și A avut loc recepția noii hale de sortare și tratare a Centrului de Management Integrat al deșeurilor. Obiectivul este implementat de Adi Servsal Argeș

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii