Web Analytics

Mesajul primarului Ion Georgescu la început de an școlar

de | 5.09.2022 09:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

“STIMAȚI PROFESORI, DRAGI ELEVI ȘI PĂRINȚI,

Doresc să plasez acest nou început de an şcolar 2022-2023 sub semnul parteneriatului, sub semnul excelenţei şi al dezvoltării fiecăruia dintre noi pe multiple planuri.

În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă a copiilor noștri este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie, comunitate locală.

Citește și: Sorin Cîmpeanu, mesaj la începerea şcolilor

Vreau să vă reamintesc tuturor că susținerea învățământului rămâne o prioritate a administrației locale, iar rezultatele obținute de către elevii nostri se înscriu printre componentele „cărţii de vizită” a orașului nostru, rod al unui renume câştigat de-a lungul timpului, prin consecvenţa cu care ne susţinem şi ne promovăm valorile.

Vă urez succes la învățătură, dragi elevi, pentru că doar munca temeinică și perseverența sunt căi sigure pentru realizările voastre!

Un gând bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul să decurgă bine şi pentru dedicarea de care dau dovadă faţă de generaţia tânără!

Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat toată societatea.

Tuturor, multă sănătate și succes!”

Primarul orașului Mioveni,

Ion Georgescu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *