Menajeră reținută după ce a furat bani și bijuterii din casa în care lucra

de | 4.03.2022 12:41 | Actualitate

În data de 3 martie a.c, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt la plângere prealabilă și au reținut o femeie de 36 de ani, din Ștefănești.

Citește și:A incendiat o mașină în Curtea de Argeș. Focul s-a extins la alte două autoturisme

Din verificările efectuate, s-a stabilit că femeia ar fi sustras, în perioada decembrie 2021- februarie 2022, mai multe bijuterii și bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintr-o locuință, din municipiul Pitești, unde era angajată ca îngrijitoare. Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

Pe 3 martie, în urma administrării probatoriului, femeia a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.