Web Analytics

Maşini noi pentru poponeţul arendăşimii de la Apă Canal

de | 19.01.2022 14:38 | Actualitate, Opinii

Arogant și ultrainsinuant, directorul general de la SC Apă Canal 2000 SA Pitești ne-a întrebat dacă e ”un subiect de scris” că această URSS a societăților din subordinea Consiliului Local și-a înnoit parcul de mașini la modul nesimțit. Este, domnule! Numai că dvs., care sunteți mai mult activist decât manager, aveți impresia că puteți face raliuri de risipă prin banii piteștenilor, ca și cum ați fi pe moșia dvs. După ce că prețurile la apă și canalizare au crescut, cocoșându-i pe contribuabilii care vă alimentează lunar cardul cu un salariu prohibit pentru vremurile nenorocite pe care le trăim, vă permiteți să ne mai luați și de sus! Și încercați să ne sugerați o agendă editorială care să ocolească accentele critice în ceea ce vă privește.
De ce să nu scriem, gospodin Mihai Marinescu, despre faptul că Apă Canal și-a cumpărat 8 Dustere noi, vârf de gamă? Chiar nu mai puteați circula cu cele din parcul existent? Pe de o parte, cereți piteștenilor, prin primarul Gentea și Consiliul Local, să strângă cureaua, iar pe de alta răsfățați poponețul șefimii din conducerea Apă Canal cu 4×4 noi, că le glodea noada tapițeria foarte puțin uzată a mașinilor existente în parc. Nu cumva e bătaie de joc?

Citește și Panică mare la Apă Canal, cu proiectul de 9 milioane euro intrat în vizorul DNA

Ca să vă dau o situație în oglindă, nicio societate dintre cele existente în subordinea CL nu și-a permis să-și cumpere o singură mașină anul trecut, darămite să-și schimbe parcul de mașini. Nici măcar primarul nu și-a comandat un Duster nou, circulă cu unul dat în comodat de uzina Dacia. Ca să nu mai vorbim de city managerul Lucrețiu Tudor, care circulă cu mașina cu care a venit în instituție, sau de viceprimarii Mihăilescu și Tofan, care fac teren cu ce au găsit în ogradă, și bine fac, altfel ieșea scandal.

V-ați obișnuit să risipiți banii piteștenilor și tot dvs. faceți pe ofuscatul! La umbra imaginii primarului, comiteți abuz de încredere. Nu cred că era o prioritate ca SC Apă Canal să-și înnoiască parcul de mașini într-un an, 2021, în care primarul Gentea și-a pus obrazul la bătaie și a convins Consiliul Local să voteze cea mai consistentă majorare de tarife din istoria SC Apă Canal. Primarul răspunde în fața piteștenilor, însă dvs. în fața cui răspundeți?

Citește și Lista cu oamenii lui Coteţ plantaţi în CA-urile de la Apă Canal, Salubritate şi alte societăţi

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii