Web Analytics

Lista cu oamenii lui Coteţ plantaţi în CA-urile de la Apă Canal, Salubritate şi alte societăţi

de | 19.01.2022 14:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Mai mulți liberali au fost plantați în ultima vreme, destul de conspirat, cât să nu afle lumea și să iasă scandal, în consiliile de administrație ale unor societăți din subordinea Consiliului Local Pitești. Toate propunerile au fost vizate de noul guru al liberalilor piteșteni, cel care se visează polul (ieftin) al dreptei în Pitești, Mihaaaaai Coteț!

Sinecurile sunt foarte bănoase, cel puțin în C.A de la SC Apă Canal Pitești, unde indemnizația de ședință e de 3.500 lei. Nu e mică nici la Salubritate, altă societate bănoasă, unde atinge 2.500 lei. Doamnelor și domnilor, stimați contribuabili, vă invităm să faceți cunoștință cu ”Lista lui Coteț”! Așadar, în CA de la Apă Canal sunt propuși liberalii Victorița Luminița Mitran și Ștefan Viorel Mierlăcioiu. Despre ultimul se spune că ar fi chiar finul domnului Coteț, să-i trăiască! La SC Termo Calor Confort e propusă noua divă a femeilor liberale agreate, Cristina Ghineț.

Citește și Mihai Coteț(PNL Argeș): “E anormal ca un oraș industrializat ca Pitești să nu aibă parc industrial”

Și la SC Publitrans au liberalii trei propuneri, după cum urmează: Aurel Emanuel Dobre, Adrian Sandu, Horia Radu Goncearu. În ceea ce privește Salpitflor Green, dl Coteț a împins în CA pe inginerul silvic Constantin Truică, pe Nicolae Crișan Boloșină și pe Alexandru Alin Bădoiu. Și ultimul liberal, cu voia dumneavoastră, de pe lista lui Coteț e Ion Dumitrescu. S-a supărat pe Adrian Miuțescu că nu l-a sprijinit să ajungă șef la Poliția Locală, după care s-a aliat în alegeri cu Mihai Coteț, iar acesta l-a recompensat acum cu un post în Consiliul de Administrație la SC Salubritate 2000 SA Pitești. Să mai zică cineva că nu e meritocrație la liberali, iar Mihai Coteț nu vine cu un suflu nou în politică! De fapt, un damf în toată regula.
M.S.

Citește și Ana Stan: „Am observat că Mihai Coteţ are o agendă ascunsă, chiar dacă eram în aceeaşi echipă şi uneori umăr la umăr”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii