Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Subprefectul Marius Pârvu: „Este foarte clar că trebuie să dăm o altă imagine Instituției Prefectului”

Consilierul județean Marius Pârvu este noul subprefect al Argeșului, după retragerea lui Ciprian Neculăescu care a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung.

Subprefectul Marius Pârvu: „Este foarte clar că trebuie să dăm o altă imagine Instituției Prefectului”

Contactat de Jurnalul de Argeș, Marius Pârvu, fost președinte al ANPC, a făcut primele declarații în calitate de subprefect: „Este o nouă provocare în cariera mea. Sper să fac față acestei noi situații. Acestei funcții, uneori, din anumite puncte de vedere, nu i s-a acordat atenția cuvenită. Cred că Instituția Prefectului în sine, atât prefectul, cât și subprefecții, trebuie să aibă o implicare majoră în viața județului Argeș și cred că pot face lucruri bune pentru locuitorii județului și pentru imaginea partidului care m-a promovat, pentru că este o funcție politică și sunt susținut de către Partidul Social Democrat. Activitatea mea va fi reflectată în imaginea partidului și sper să nu dezamăgesc în acest sens”.

Discuții referitoare la preluarea acestei funcții de către Marius Pârvu au avut loc de ceva vreme. „Știam că pentru Ciprian se va discuta varianta Câmpulung, partea de organizare a alegerilor din zona Câmpulungului și atunci au fost discuții și cu mine în sensul preluării acestei funcții. Vom vedea ce vom face în funcție de provocările care vor apărea, dar este foarte clar că trebuie să dăm o altă imagine Instituției Prefectului și subprefectului”, ne-a mai declarat Marius Pârvu.

Citește și Marius Pârvu este noul subprefect al județului Argeș. De ce s-a retras Ciprian Neculăescu

Citește și Cine i-a luat locul lui Marius Pârvu la conducerea Petrochimiei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *