Marius Bălan, candidat la şefia Spitalului Judeţean: “Până acum nu s-a afişat nici un rezultat cu privire la contestaţii”

de | 18.08.2015 14:32 | Actualitate

Scandalul de la ultimul concurs pentru şefia Spitalului Judeţean Argeş este departe de a se fi încheiat. Pe 7 august a.c., la scurt timp după susţinerea probei scrise a concursului, unul dintre candidaţi, Marius Bălan, a făcut contestaţie împotriva organizării examenului, formulând acuzaţii de fraudă. Economistul Bălan reclamă acum faptul că nu a primit niciun răspuns oficial din partea Comisiei de Soluţionare a Contestaţiilor şi nici nu a fost afişat la avizierul Spitalului Judeţean rezultatul contestaţiei.

“Conform regulamentului de concurs, în termen de 24 h de la finalizarea concursului se poate depune contestaţie, unde există un termen de 48 h când sunteţi obligaţi a afişa la sediul instituţiei publice, rezultatul contestaţiilor, atât la avizierul din holul spitalului, cât şi la avizierul online. Până la data şi ora prezentei, nu s-a afişat nici un rezultat cu privire la contestaţii. În baza dreptului la informare şi la transparenţă decizională, va rog a-mi comunica în cel mai scurt timp, rezultatul contestaţiei, pentru a formula apărările de rigoare. După cum se poate observa există un drept la informaţie şi un drept la apărare, drepturi care izvorăsc din norma constituţională, pe care instituţiile publice sunt obligate a le respecta tuturor cetăţenilor, fără nici un fel de discriminare”, spune Marius Bălan într-o adresă expediată astăzi Spitalului Judeţean Argeş şi preşedintelui CJ Florin Tecău.
I.H.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii