Web Analytics

Managerul Spitalului Câmpulung, chemat la audieri

de | 6.02.2020 13:10 | Politica si Administratie

La propunerea grupului PNL, cu unanimitate de voturi, consilierii municipiului Câmpulung au aprobat organizarea unei şedinţe extraordinare dedicate exclusiv analizei unor aspecte ale activităţii managerului Nicolae Alexe (foto) şi a celorlalţi membri ai comitetului director al Spitalului Municipal. Nemulţumiri despre atitudini şi decizii de la spital au tot curs în ultima perioadă, totul culminând cu ingerinţa managerului Alexe şi a directoarei de îngrijiri Cheche în libera iniţiativă a unor salariaţi de a-şi înfiinţa un sindicat, o intervenţie care a provocat indignare atât în instituţie, cât şi în afara acesteia.
Dacă este lesne de anticipat că liberalii vor avea acuzaţiile bine ţintite, este interesant de văzut dacă primarul Liviu Ţâroiu şi consilierii PSD vor continua să şi-l asume pe Alexe, în condiţiile în care aceştia au ezitat la numirea lui în funcţie în vara anului trecut.
Şedinţa extraordinară, la care se anunţă dezvăluiri incendiare, unele cu nuanţă penală, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare. Până atunci, cetăţenii care au nemulţumiri privitoare la activitatea spitalului, a managerului Alexe sau a comitetului director pot depune sesizări la consiliul local pentru a fi dezbătute.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii