Web Analytics
scris miercuri, 15.03.2023

Mama Elodiei Ghinescu nu-l iartă pe Cristian Cioacă. Ce datorie uriașă are fostul său ginere

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, celebra avocată dispărută subit, în august 2007, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, despre recentele intenții ale fostului ei ginere, Cristian Cioacă, de a obține eliberarea condiționată. Femeia îndoliată ne-a dezvăluit și suma de bani pe care Cristian Cioacă o datorează, drept despăgubiri, familiei Elodiei, în urma procesului în care a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Emilia Ghinescu are o mare dorință de suflet, aceea ca nepotul ei, fiul Elodiei, să îi bată la ușă, notează impact.ro.

Mama Elodiei Ghinescu nu-l iartă pe Cristian Cioacă. Ce datorie uriașă are fostul său ginere

Citește și: Video. Reținuți la Pitești pentru acte sexuale în sala de păcănele!

Câți bani trebuie să primească mama și fratele Elodiei Ghinescu, de la Cristian Cioacă

Emilia Ghinescu a aflat că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte, a înaintat o cerere de eliberare condiționată, însă nu crede că va fi pus prea curând în libertate: ”Pentru că se află la închisoare, eu nu pot să comentez prea multe despre el. Da, am auzit că el tot cere să fie eliberat, dar orice pușcăriaș cere. Ce, îi strică să ceară? Dacă îi merge, îi merge”, ne-a declarat ea, exclusiv pentru Impact.ro

Instanța a stabilit, în 2014, ca fostul polițist Cristian Cioacă să plătească despăgubiri în valoare de 380.000 de euro, mamei și fratelui Elodiei Ghinescu, dar și fiului său. Femeia îndurerată e decisă să nu renunțe la acești bani: ”Are să ne dea, mie și fiului meu, 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro. N-a plătit nimic până acum, o să îl dăm în judecată. Am înțeles că vrea să iasă, să-și refacă viața, să aibă serviciu. Nu o avea bani, dar, cândva, o să îi pună poprire pe salariu, ca să ne dea banii!”.

Citește tot la http://Mama Elodiei Ghinescu nu-l iartă pe Cristian Cioacă. Ce datorie uriașă are fostul său ginere

foto: Impact.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *