Web Analytics

Mai multe persoane care se aflau la cules de ciuperci, rătăcite pe munte. Zona, sub avertizare cod roșu de vijelii

de | 25.09.2023 06:36 | Actualitate, Home

Mai multe persoane care se aflau la cules de ciuperci s-au rătăcit, duminică, în masivul Parâng, în zona Latoriţei, salvamontiştii din Gorj şi Vâlcea intervenind pentru recuperarea lor, acţiunea fiind încă în derulare în condiţiile în care este valabilă o avertizare Cod roşu de ploi puternice şi descărcări electrice, relatează Agerpres.

Citește și: Turistă salvată cu elicopterul de pe munte. Femeia purta opincuţe din pânză


„Un grup de persoane aflate la cules de ciuperci s-a rătăcit în zona Latoriţei, salvamontiştii gorjeni aflaţi în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Rânca reuşind să îi găsească pe cei aflaţi în partea superioară a muntelui, iar salvamontiştii vâlceni din cadrul serviciului Salvamont Brezoi şi SPJ Vâlcea urmând să îi recupereze pe cei care se îndreaptă spre baza muntelui”, se arată într-o postare pe pagina Salvamont România.

Citește și: Muzician mort la doar 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă


Conform sursei citate, salvatorii gorjeni au intervenit şi cu o ambulanţă Salvamont în care au efectuat şi un control medical celor recuperaţi şi unde îi vor ţine la căldură până când vor organiza deplasarea lor la baza muntelui. Zona se află sub avertizare Cod roşu de ploi puternice însoţite de descărcări electrice.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *