Web Analytics

„Mă gândesc să candidez la şefia PSD Argeş în condiţiile în care unii oameni care îmi cer să candidez mă decepţionează pe zi ce trece”

de | 26.08.2015 21:28 | Politica si Administratie

# O nouă declaraţie a vicepreşedintelui Ion Mânzână, care nu va trece neobservată.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a precizat, în ultima conferință de presă a PSD Argeș, cam ce așteptări are de la viitorul preşedinte al filialei.  Aceasta a mai menționat și că este de acord cu declarația dată pentru „Jurnalul de Argeș” de vicepreședintele PSD Argeș, Ion Mânzână, și care a făcut deja istorie, conform căreia „cei care vor să candideze la șefia partidului nu pot și cei care pot nu vor”: „Din punctul meu de vedere, președintele PSD Argeș trebuie să fie un coleg care oferă garanții organizației. (…) Dintr-un anumit punct de vedere, sunt de acord cu declarația colegului meu, dl. Ion Mânzână, că sunt unii care vor să candideze dar nu pot și unii care pot dar nu vor. Consider că în PSD sunt mulți colegi care pot dar nu vor. Sper că, dintre aceștia, o parte să-și asume această candidatură”, a mai declarat Simona Bucura Oprescu. Vizavi de declarațiile făcute de colega sa de partid, dar și de o potențială candidatură la șefia PSD Argeș, am stat de vorbă chiar cu vicepreședintele Ion Mânzână.

”Sunt unii din PSD Argeș care cred că o candidatură le rezolvă problemele personale”

# Săptămâna trecută, colega dumneavoastră Simona Bucura-Oprescu a spus că e de acord, dintr-un anumit punct de vedere, cu afirmațiile pe care le-ați făcut în Jurnalul de Argeș, când ați spus că „sunt unii care vor să candideze dar nu pot și unii care pot dar nu vor.” Cum interpretați declarația doamnei Bucura-Oprescu? Ca pe un gest de curtoazie?
– Nu mi-am dorit în niciun fel să devin un clasic în viață. Dar am satisfacția că sunt mulți oameni, inclusiv doamna deputat, care gândesc la fel ca mine. Sunt unii care povestesc de marea susținere a Bucureștiului pentru Argeș, dar nici măcar nu au citit ultimele declarații ale președintelui în exercițiu al partidului. Sunt alții care cred că o candidatură le rezolvă problemele personale, dar nu vor să gândească în ideea că partidul acesta trebuie să aibă continuitate. Și există o lume care așteaptă și nu știe ce așteaptă.

„Sunt chiar normal în comparație cu alții care cred că sunt anormal”

# Cum vă explicați faptul că, la scurt timp după ce numele dumneavoastră a fost vehiculat ca și posibil candidat la șefia PSD Argeș, ați început să fiți atacat?
– Nu trăiesc în niciun deranj. Sunt un om cu viața la vedere. Invenții pot fi la orice oră despre mine. Sunt om normal. Sunt chiar normal, în comparație cu alții care cred că sunt anormal.
# Vă mai gândiți să candidați la șefia organizației județene?
– Mă gândesc, în condițiile în care unii oameni care îmi cer să candidez mă decepționează pe zi ce trece.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii