Lucrări lente pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Cel mai probabil nu se vor finaliza până în 2023

de | 12.06.2021 11:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

 Asociaţia Pro Infrastructură susţine că lucrările pe tronsonul 1, între Craiova şi Balş, se desfăşoară mult prea lent, iar în ritmul acesta nu vor putea fi finalizate în 2023, atunci când a anunțat constructorul.

Ionuţ Ciurea- preşedinte Asociaţia Pro Infractructura: Încă nu are terenul liber. Dar cele mai multe probleme birocratice sunt rezolvate astfel încât s-a emis și autorizația de construire, iar în acest moment constructorul are aproape cale liberă ca să construiască nestingherit drumul. Din păcate, nu ne așteptăm să se mobilizeze imediat, adică în următoarea perioadă, foarte puternic pentru că are în continuare probleme financiare. Iar aceste probleme financiare sunt de ani de zile. Nu sunt de ieri, de azi.

CITESTE SI În timp ce lângă el Ponta discută despre autostradă cu chinezii, Ioan Rus vrea drum expres de la Piteşti spre Craiova
Tronsonul 1 Craiova-Balș se întinde pe 17 km, iar valoarea totala a lucrării este de 358 de milioane de lei. Este unul dintre cele 4 tronsoane din Drumul Expres ce ar trebui să fie finalizat în 2023.

Reprezentanţii firmei care fac lucrări pe acest tronson au refuzat să comenteze. La ultima vizită a lui Ludovic Orban la Craiova, au spus că lucrările merg greu din două motive: pentru că mulți muncitorii au plecat să lucreze în străinătate şi pentru că, în timpul pandemiei, mulţi angajați au fost confirmaţi cu covid, relatează digi24.ro.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...