Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Locuințe pentru tineri la Pitești. Cine are prioritate

Primăria Pitești anunță noile criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii.

Locuințe pentru tineri la Pitești. Cine are prioritate

Citește și: Procurorul general, despre fenomenul drogurilor: România nu este o ţară de import

Aceste criterii, aprobate de Consiliul Local Pitești, sunt următoarele:

  • Titularul cererii de repartizare a unei locuinţe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 60 de luni de la împlinirea acestei vârste. Cererea pentru locuinţă se face numai individual şi în nume propriu.
  • Titularul cererii şi ceilalţi membri ai familiei sale – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a municipiului Pitești, sau a unității în care își desfășoară activitatea.
  • Titularul cererii pentru locuinţă trebuie să îşi desfăşoare activitatea în Pitești.

Repartizarea locuinţelor se face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi locuinţele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor investiţii aprobate şi cuprinse în programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *