Web Analytics
scris joi, 15.08.2013

Lista investitorilor cu care s-a vorbit pentru salvarea FC Argeş

# Nu sunt mulţi, dar toţi au declinat oferta. Adevărații suporteri alb-violeți, pe de o parte, dar și foste glorii ale FC Argeș și oameni care au făcut parte din staff-ul grupării din Trivale, pe de alta, au încercat în ultima perioadă să contacteze potențiali investitori pentru a salva FC Argeș de la faliment. Deși nu au fost mulți doritorii să se implice la echipa patronată de familia Penescu, au existat totuși câteva ”tentative”. Eșuate, ce-i drept. Vă prezentăm în continuare câteva dintre ele.

Lista investitorilor cu care s-a vorbit pentru salvarea FC Argeş

1. Omul de afaceri Gigi Axinte –  deputatul Cătălin Rădulescu. Contactat fiind, patronul de la Argecom a pasat problema către deputatul Cătălin Rădulescu, la rându-i om de afaceri. Parlamentarul PSD de Pitești s-a arătat interesat să susțină financiar echipa din Trivale, însă nu de unul singur. Și cum nimeni nu a dorit să vină alături de el, întreaga poveste a fost dată uitării și deputatul a scăpat relativ ieftin.

2.Vasile Turcu. Așa cum Jurnalul de Argeș a scris în ultimele săptămâni, Vasile Turcu, fostul acționar de la Dinamo, s-a arătat dispus să investească la FC Argeș, însă doar în anumite condiții. Turcu spera într-un proiect serios, în care să vină acționar alături de el și autoritățile locale, declarând că numai printr-o asemenea asociere se poate face mare performanță în Trivale. Din păcate, nimeni nu l-a contactat pe Turcu, cu excepția unui singur telefon dat de Tomiță, fost administrator la FC Argeș în ultima perioadă și component al echipei cu care FC Argeș a luat al doilea titlu de campionă în 1979. Și în acest caz, n-a fost altceva decât „un mare fâs”.

3.Gigi Oprican. O altă variantă tatonată a fost aducerea lui Gigi Oprican, un comerciant în domeniul gresiei și care s-a mai implicat în fotbal ca finanțator  al echipei de Divizia C, Girom Albota. Din păcate, chiar dacă Oprican a manifestat o dorință sinceră de a se implica, nimeni nu a dorit să i se alăture. Patronul de la Girom a sfârșit prin a renunța, după ce a explicat că de unul singur nu are puterea financiară să susțină pe FC Argeș.

4.Nicolae Badea. Un interes cât se poate de cert pentru FC Argeș și-a manifestat și dinamovistul Nicolae Badea. Omul de afaceri a fost, la un moment dat, prezent la Primăria Pitești, însă după o întrevedere cu mai marii Primăriei în frunte cu primarul Pendiuc, totul s-a soldat cu un mare eșec.

5.Constantin Stroe. Pe surse, s-a discutat că vicepreședintele CA de la Automobile Dacia ar avea mai multe variante de investitori pentru fotbalul argeșean și că el ar reprezenta soluția salvatoare. Totuși, Stroe e declinat invitația spunând unor apropiați că nu vrea să plătească el datoriile lui Penescu și că și în cazul în care totuși s-ar implica ar face-o doar la un club curat din punct de vedere fiscal și moral. Imediat s-a mers cu gândul  că  Stroe ar dori să vină la SCM Pitești, echipă susținută de primărie, însă nimic concret până în prezent.
Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...