Web Analytics

Liderul Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu: „Iohannis, uită-te și la constructorii de automobile, ai nevoie de ei!”

de | 16.04.2015 18:28 | Actualitate

#În caz în care nu se vor lua măsuri de urgență privind construcția autostrăzii Sibiu-Pitești, sindicaliștii amenință cu protest la București

La protestul desfășurat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni au participat nu doar sindicalişti de la Uzina de automobile Dacia, ci şi rude ale acestora, precum şi sindicalişti din Poşta Română, Penitenciarul Colibaşi şi de la alte sindicate. Principala problemă a nemulțumirilor acestora a fost tergiversarea de către Guvernul României a începerii lucrărilor la autostrada Sibiu-Pitești. Liderul Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu a precizat că mitingul desfășurat la Mioveni este un semn că oamenii nu mai pot fi păcăliți de politicieni. Acesta i-a cerut președintelui României Klaus Iohannis să fie alături de ei.: „Protestul pe care îl facem în această piață trebuie definit sub sloganul: deșteaptă-te române! Este momentul să spunem răspicat că noi v-am votat, voi ne-ați trădat. Nu ne-ați ascultat doleanțele. În anul 2015 am ajuns în așa fel încât un francez pe nume Nicolas Maure să vorbească de locurile noastre de muncă de după 2020, guvernanții și politicienii nu ne bagă în seamă. Astăzi vom face un protest în care să le spunem că trăim, muncim aducem mulți bani la PIB-ul României și dorim din partea guvernanților să ne reprezinte pe noi, ci nu numai pe ei. Îi cerem președintelui acestui țări să se uite la populație. Iohannis, uită-te și la constructorii de automobile, ai nevoie de ei!”, a precizat Nicolae Pavelescu. În cazul în care nu se vor lua măsuri privind construcția autostrăzii Sibiu-Pitești, sindicaliștii au amenințat cu protest la București: „Astăzi suntem aici, peste o lună vom fi la București. Să le spunem guvernanților că noi nu suntem sclavi, suntem oameni muncitori, oameni demni care merităm să fim respectați, să trăim într-o țară europeană pentru care vă propun să mergem peste ei la București”, a mai precizat liderul sindicatului dacia, Nicolae Pavelescu.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii