Liderii PSD de la Bucureşti vorbesc despre candidatura lui Florin Tecău la preşedinţia CJ Argeş

de | 20.05.2014 16:45 | Politica si Administratie

„O victorie pe măsura valorii cetăţenilor din Argeş”

„Sunt absolut convinsă că argeşenii vor ieşi la vot pentru a-l vota pe domnul preşedinte Florin Tecău, președintele care a fost alături de argeşeni în toţi aceşti ani aşa cum sunt absolut convinsă că va răspunde tuturor aşteptărilor şi dorinţelor oamenilor. Îi doresc succes domnului preşedinte Tecău şi sperăm cu toţii într-o victorie în județul Argeș pe măsura valorii tuturor  cetățenilor din acest județ” – europarlamentar Corina Crețu, candidat Alianţa PSD – UNPR – PC la Parlamentul European.

„Un om de încredere pe care argeșenii se pot baza”

„Susţin candidatul Alianţei PSD – UNPR – PC, domnul Grigore Florin Tecău, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Este un om cu experiență, un om de încredere pe care argeșenii se pot baza pentru județul Argeș” – europarlamentar Daciana Sîrbu, candidat Alianţa PSD – UNPR – PC la Parlamentul European.

„Un nou dinamism şi mai multă prosperitate judeţului”

„Domnul Florin Tecău, prietenul meu drag, omul care a căpătat o considerabilă experienţă în a conduce Consiliul Judeţean, este candidatul nostru. Sunt convins că experienţa acumulată, lunga perioadă în care a lucrat la cel mai înalt nivel şi prietenia cu ceilalţi lideri PSD  vor face din domnul Tecău un excelent preşedinte care va aduce în egală măsură un nou dinamism şi mai multă prosperitate judeţului Argeş” – europarlamentar Victor Boştinaru, candidat Alianţa PSD – UNPR – PC la Parlamentul European.

„Profesionist şi determinat”

„Îl susţin pe domnul Florin Tecău la preşedinţia Consiliului Județean Argeş pentru a da continuitate activităţii administrative – proiectelor demarate. Nu exclud nici experienţa sa de la Inspectoratul Şcolar şi sunt convin­să că în acest fel acordă o atenţie deosebită educaţiei. Aşa cum îl ştiu, profesionist şi determinat, va face toate eforturile pentru a nu lăsa nimic neterminat. Toate acestea, dar și multe altele, sunt sufici­ente argumente care mă determină să îl susţin pe domnul Florin Tecău la președinția Consiliului Județean”  – senator Ecaterina Andronescu, candidat Alianţa PSD – UNPR – PC la Parlamentul European.

„Un om onest, un om de valoare”

„Îl susţinem pe domnul Florin Tecău pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș! Și când spun îl susținem mă refer la toată conducerea centrală a PSD. Suntem o echipă, o echipă puternică și cu toții suntem alături de domnul președinte Florin Tecău. Argeșenii știu că domnul Tecău este un om onest, un om de valoare, un om puternic cu multă experiență în administrație“ – europarlamentar Viorica Dăncilă, candidat Alianţa PSD – UNPR – PC la Parlamentul European.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii