Liderii Herbalife România i-au cununat pe Antonio şi Oana Enache

de | 26.06.2014 19:39 | Actualitate

# Geani Enache a fost socru mare. Weekend-ul trecut a fost unul plin de emoții pozitive pentru soții Denisa și Geani Enache, doi dintre liderii Herbalife România. Fiul lor Antonio a ales să își unească destinul cu aleasa inimii sale, Oana, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani. Iar nunta a fost una de vis și a fost organizată într-un cadru special, mai precis în cortul Ramada din Parcul Ștrand.
Peste 250 de invitați au ținut să fie aproape de miri în cea mai importantă zi din viața lor. Printre ei s-au numărat:  Iuliu Stocklosa, vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, unul dintre cei mai buni specialişti din Europa în domeniul automatizărilor industriale; notarul Ana Stan și Cristi Groza, fratele Loredanei Groza.
Și nașii mirilor au fost doi oameni speciali. Este vorba de Rodica și Sergiu Macadrai, liderii Herbalife România și în același timp cei mai eficienți lideri din domeniul vânzărilor directe din România.
Meniul a fost unul de cinci stele și a purtat amprenta inconfundabilă a echipei de la Ramada.
Și în ceea ce privește muzica, Antonio și Oana Enache au avut parte de surprize plăcute. Printre cei care le-au cântat s-au numărat doi foști finaliști foarte apreciați de la Vocea României: Aldo Blaga și Emilia Dorobanțu. Iar cea mai clară dovadă a faptului că muzica a fost pe gustul tuturor a fost faptul că ringul de dans a fost în permanență plin și că s-a dansat până la primele ore ale dimineții.
Mai trebuie spus că la această nuntă nu s-a reușit furatul miresei, Antonio fiind extrem de vigilent.
După nuntă, Antonio și Oana Enache au plecat în luna de miere într-un loc la fel de special ca și ei: Insulele Canare.
Le urăm și noi Casă de Piatră și numai vise împlinite alături de cei dragi!
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

5 Comentarii

  1. Un pusti de bani gata,cordit si frustrat

  2. Un papici miliardar

  3. Un tanar care crede ca tot ce zboara se mananca ( as folosi alti termeni mai duri dar ma amendeaza CNA-ul din online ).Sa ii spuna cineva ca fam Macadrai nu are buna mana la nasit (a se vedea relatia dintre prietenul sau cel bun Liviu Barboi si Adina ex Plesa -dupa o dragoste nebuna au ajuns la tribunal si au divortat.) in prezent fiecare recasatorindu-se.Tot miliardari si simpatizanti ai Herbalife ca si tine draga Antonio.
    ps : daca n-ai p— mare dragostea trece prin stomac si mai tine si de foame

  4. Ce nunta e aia Antonica rasa pura,daca nu furi mireasa???sa ii bagam noi suruburi lu Oana ,sa stii ca femeia te insala cu cei mai buni prieteni cand nu te astepti.crezi ca ai descoperit borcanu cu.miere si ti a pus io pe fata.Aparentele mai insala

  5. În România nu ajungi bogat decât dacă furi. Oameni care au lucrat zeci de ani în fabrica, mulți numai apuca 70 ani, și aia au pensii mizere. DAR CIMITIRUL ESTE ULTIMUL DRUM PT TOȚI. N AI BANI I M SORRY

Ultimele articole