Web Analytics

LICITAȚIE CARITABILĂ: O musceleancă a oferit un tablou pentru campania „Împreună pentru Andrei”

de | 13.04.2021 10:37 | Actualitate

Impresionată de povestea lui Andrei, cel care nu poate trăi o viață normală pentru că suferă de paralizie cerebrală, câmpulungeanca Theodora Ciurezu este cea care a scos la licitație unul dintre tablourile pictate chiar de ea pentru a-l ajuta pe Andrei să strângă bugetul necesar pentru operația chirurgicală.

Andrei are numai cinci ani și în ciuda faptului că fratele lui geamăn este perfect sănătos, el se confruntă cu probleme grave încă de la naștere. Problemele de respirație i-au afectat creierul pe partea motorie, iar la vârsta de un an, Andrei a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală-dipareză spastică.

„M-a impresionat foarte mult situația prin care trece el, fiind un băiețel de doar cinci ani. Am inițiat o licitație in care ofer unul dintre tablourile pictate de mine. Licitația se desfășoară online pe contul meu de Facebook (n.r. Theodora Ciurezu), așa că oricine își dorește să liciteze, poate să o facă.”, a transmis Theodora pentru o televiziune locală din Argeș.

Licitația este publică, astfel oricine poate participa și se poate alătura demersului campaniei „Împreună pentru Andrei”.

sursa foto: Facebook/Theodora Ciurezu

CITEȘTE ȘI TIR-ul ATI în care trei pacienți au murit luni seară la Victor Babeș, a funcționat în Pitești luni bune

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii