Web Analytics
scris joi, 15.01.2015

Liberalul Narcis Sofianu: „Domnul preşedinte Tecău este în moarte clinică de la publicarea acelor informaţii în presă”

După ce anunţase în toamna anului trecut că ar dori să candideze din partea PNL-ului la cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, consilierul liberal Narcis Sofianu a declarat că ceea ce s-a întâmplat recent cu Florin Tecău l-a determinat să nu-şi mai dorească acest lucru.
„Refuz să candidez la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean atâta timp cât Florin Tecău rămâne preşedinte al acestei instituţii, întrucât consider că este corect faţă de votanţii noştri şi faţă de locuitorii judeţului Argeş să nu am o colaborare profesională dincolo de activitatea de consilier propriu-zisă în Consiliul Judeţean cu domnul Grigore Florin Tecău. Din punct de vedere moral eu consider că domnul preşedinte Tecău este în moarte clinică de la publicarea acelor informaţii în presă, informaţii care au fost confirmate şi de colegii săi de partid prin aprobarea aşa-zisei demisii telefonice pe care am înţeles că şi-a dat-o în cursul zilei de ieri. Noi, liberalii, considerăm că se impune ca domnul Tecău să-şi dea de urgenţă demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat Narcis Sofianu, care a mai precizat că varianta cu senatorul Şerban Valeca preşedinte al PSD Argeş este una mult mai bună pentru judeţ.
„Îl felicit pe domnul Valeca. Prin prisma faptului că PSD se află la guvernare mă bucur, ca argeşean, ca PSD Argeş să fie reprezentat de o persoană mai bine ancorată în realităţile judeţului şi care dă dovadă de decenţă”, a mai spus consilierul liberal Narcis Sofianu.
Ionuţ BURCEA

Liberalul Narcis Sofianu: „Domnul preşedinte Tecău este în moarte clinică de la publicarea acelor informaţii în presă”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...