Web Analytics

Liberalii şi-au ales o profesoară la conducerea TNL Argeş

de | 2.06.2022 12:42 | Actualitate, Politica si Administratie

Duminică, 29 mai, cu mesajul „Generația viitorului” s-a desfășurat Comitetul de Coordonare Județean al TNL Argeș, la Filarmonica Pitești. În cadrul ședinței, Otilia Șerban a fost alesă noul președinte al organizației de tineret, cu 142 voturi, fiind și singurul candidat pentru acest post.

Otilia Șerban este profesor de limba engleză, absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba română-limba engleză, și are un master în Limbi Moderne și Comunicare Internațională. Este membru PNL din 2009 și a făcut parte din structuri de conducere atât la organizația de tineret, cât și la seniori.

La CCJ al TNL Argeș au fost invitați seniori liberali din cadrul organizației județene, printre care amintim pe președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, senatorul Dănuț Bica, secretarul de stat Ion Popa, prefectul județului Argeș, Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu. De asemenea, la eveniment au participat președintele TNL, Mara Mareș, și deputatul Pavel Popescu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”

Citește și Liberalii piteşteni au făcut pachete pentru familiile nevoiaşe

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *