Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Liberalii au sărbătorit, în Argeş, 149 ani de la fondarea PNL

Vineri, 24 mai, Partidul Național Liberal a împlinit 149 de ani de la înființare. Festivitatea a avut loc la Vila „Florica” din Ștefănești, Argeș, pe platoul din fața Muzeului Național Brătianu.

Liberalii au sărbătorit, în Argeş, 149 ani de la fondarea PNL

Gazde au fost Alina Gorghiu, președintă a PNL Argeș și ministră a Justiției, împreună cu primarii liberali din județ. Delegația PNL venită de la București a fost condusă de președintele partidului, Nicolae Ciucă, și a inclus și alți doi președinți ai PNL de-a lungul timpului – Teodor Stolojan și Valeriu Stoica. Înainte de începerea ceremoniei, liberalii au depus o coroană de flori la mormintele Brătienilor care se află în apropiere, în Schitul Florica.
„Astăzi este despre noi! Echipa PNL Argeș pe care o iubesc! La mulți ani liberalilor argeșeni! La mulți ani PNL! Mulțumesc Nicolae Ionel Ciucă, Lucian Bode, Rareș Bogdan, Ligia Deca, Ciprian Ciucu, Mara Mareş și tuturor celor care au susținut echipa care va pune Argeșul pe calea dreaptă!”, a spus, pe 24 mai, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Alina Gorghiu.
Tot vineri, 24 mai, a avut loc, la Casa Sindicatelor din Pitești, un eveniment de prezentare a candidaților PNL din Argeș, tot cu invitați de la nivel național.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, de Florii, „în mijlocul multor argeşeni de calitate şi gospodari extraordinari!”

Citește și Alina Gorghiu, la Simfonia Lalelelor: „E greu să pleci de aici fără să cumperi flori!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită