Web Analytics
scris marți, 08.06.2021

LIBERALII ARGEȘENI, ÎNSCRIȘI FERM ÎN ECHIPA LUI LUDOVIC ORBAN

Pe rețelele de socializare și grupurile interne de whatsapp, liberalii argeșeni își manifestă în număr din ce în ce mai mare susținerea pentru Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Național Liberal, dar și pentru liderul filialei județene, Adrian Miuțescu. Candidând pentru un nou mandat la congresul din septembrie, actualul președinte al Camerei Deputaților are o relație de prietenie cu liderul organizației județene, deputatul Adrian Miuțescu.
Acesta și-a manifestat susținerea pentru Ludovic Orban de nenumărate ori, opțiunea sa fiind împărtășită de majoritatea membrilor și simpatizanților PNL Argeș.
Astfel, foarte mulți liberali argeșeni au afișat sloganul “Ludovic Orban- loial oamenilor”, #teamOrban, fotografii cu liderul partidului sau chiar mesaje care au fost preluate inclusiv de presa națională. Tandemul Ludovic Orban- Adrian Miuțescu se dovedește unul convingător în Argeș, cu cele mai mari șanse în competiția internă. Liberalii apreciază faptul că, atât ca președinte al PNL, dar și ca prim-ministru, Ludovic Orban a dovedit că este un om de echipă și un prieten al Argeșului, lucru dovedit prin deblocarea proiectelor județului și susținerea unor investiții fără precedent. Susținerea Guvernului liberal pentru realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu, a drumului expres Pitești-Craiova sau a stațiunii de schi de la Molivișu sunt numai câteva exemple în acest sens.
#Viceprimarul Gelu Tofan: “Ludovic Orban iubește Argeșul, iar asta contează cel mai mult”
Printre cei care și-au manifestat susținerea pentru Ludovic Orban, prin intermediul rețelelor de socializare, este și viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, vicepreședinte PNL Argeș.
“Sunt câteva motive pentru care îmi doresc ca Ludovic Orban să fie, în continuare, președinte al PNL. Primul motiv este acela că, atunci când PNL se afla în opoziție, Ludovic Orban a fost omul care a avut inițiativa reconstrucției și relansării partidului, ca alternativă la guvernarea PSD. (…) Faptul că PNL este astăzi partid de guvernământ i se datorează, în primul rând lui Ludovic Orban.
Al doilea motiv este acela că, în perioada în care a fost prim-ministru, Orban s-a confruntat cu una dintre cele mai dure crize prin care a trecut vreodată România: pandemia cu noul coronavirus. A fost un prim-ministru foarte bun, iar România a rezistat!
Al treilea motiv este acela că Ludovic Orban este un bun lider de partid. PNL nu ar fi ajuns astăzi unde este fără el! Cunoaște fiecare membru al partidului a fost prezent în fiecare organizație din țară și s-a implicat în consolidarea liberalismului. În plus, iubește Argeșul, iar asta pentru mine contează cel mai mult!”, susține Gelu Tofan.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită