Web Analytics

Parlamentarii PNL Argeș, în dialog cu reprezentanții mediului de afaceri din județ

de | 14.05.2021 07:36 | Actualitate, Politica si Administratie

„Parlamentarii PNL Argeș au fost invitați să participe joi la o întâlnire organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, unde s-a discutat despre probleme economice ale județului. Reprezentanții conducerii CCIA Argeș, George Caval și Gheorghe Badea, alături de manageri ale unor companii importante din județ (precum Dacia, Lisa Draxlmaier, Karcher, grupul GIC, grupul John, New Design Composite, Argcoms, etc) au venit cu propuneri concrete.

 

 

CITEȘTE ȘI: Pitești: Polițiștii locali amendează persoanele care poluează domeniul public

 

 

 

Au fost puse în atenția parlamentarilor și ai reprezentanților administrației locale propuneri din domeniul fiscalității, a protecției mediului, dar și proiecte de infrastructură mare, precum: centura de vest a Piteștiului, reabilitarea DN73C, modernizare centura de nord Curtea de Argeș, realizarea drumului expres Pitești-Mioveni, realizarea drumului expres Pitești-Brașov, reabilitarea Transfăgărășanului, finalizarea liniei de cale ferată Pitești-Râmnicu Vâlcea. Toți parlamentarii PNL Argeș au fost prezenți și au subliniat importanța unui pact politic pentru proiectele Argeșului, în interesul cetățenilor județului și a operatorilor economici.

“Toate probleme care au fost enumerate sunt și pe agenda noastră. Cred că rolul nostru nu este să intrăm în detalii, ci să încercăm să prioritizăm aceste proiecte, ale județului. Întind mâna tuturor și sunt deschis să facem un pact politic pentru a susține aceste proiecte la nivel decizional, în interesul ageșenilor. Vom participa la aceste întâlniri de câte ori va fi nevoie”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Deputatul Simona Bucura Oprescu (PSD): „Circa 7 milioane de hectare de teren arabil ar putea fi deținute de străini până în 2030!”

 

 

 

“În campania electorală s-a vorbit foarte mult despre faptul că toți parlamentarii trebuie să facă front comun pentru interesele Argeșului. Drumul expres Pitești-Craiova, autostrada Pitești-Sibiu încep să devină realitate, dar mai sunt multe proiecte de infrastructură pentru care ar trebui să facem un grup de lucru. Avem nevoie de Transfăgărășan, dar și de drumurile care duc spre el. Să agreem azi că această infrastructură este o prioritate pentru Argeș. (…)Am fost ministru al Mediului, pentru scurt timp. Problema urșilor este una sensibilă și orice fel de modificare legislativă pe această speță ar trebui făcută numai în acord cu societatea civilă”, a declarat deputatul Daniel Constantin.

“Trebuie să renunțăm la tentația de a face politică și exerciții de imagine în cadrul unor astfel de întâlniri. Să încercăm, în schimb, să găsim soluții pentru argeșeni. Nu poți veni, de exemplu, cu sute de amendamente la Legea Bugetului de Stat! În mandatul trecut eu am avut amendamente legate de Gara Regală din Curtea de Argeș, pentru Transfăgărășan, dar toate au fost respinse. Hai să facem ce nu s-a făcut până acum și să nu greșim căzând în capcana demagogiei!”, a spus în cadrul întâlnirii senatorul liberal Dănuț Bica.”

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii