Web Analytics
scris marți, 08.06.2021

Faceți alegeri corecte la PNL Argeș! Respectați fiecare membru de partid!

Senatorul PNL Alina Gorghiu, originar din Curtea de Argeș, reacționează în urma numeroaselor sesizări primite, potrivit cărora mai mulți membri din organizația PNL Pitești au fost „radiați fără nicio explicație”.

Faceți alegeri corecte la PNL Argeș! Respectați fiecare membru de partid!

„Congresul PNL este un eveniment firesc, la fel ca pentru orice partid atunci când trebuie ales noul for de conducere, dar m-aș bucura să nu ne afișăm cu un simulacru pe 25 septembrie. În care rezultatele sunt obținute prin acțiuni care nu au nimic a face cu democrația de partid, corectitudinea sau fair-play-ul pe care atât de mult place unora să îl clameze, fără a-l pune însă în practică.

Fac apel la toți colegii de bună-credință să militeze pentru respectarea liberalismului în înfruntarea din toamnă. Și să sancționeze orice derapaje de la această linie.

Este un îndemn pe care l-am mai făcut, dar pe care îl reiterez de fiecare dată când e nevoie. Astăzi, mai ferm, după ce am primit semnale despre ce se întâmplă la PNL Argeș. De neînțeles cum unii practică atitudini abuzive față de colegii mai tineri din organizație, conform mai multor sesizări care mi-au parvenit. Aproape 400 de colegi din Organizația PNL Pitești, radiați fără nicio explicație. O explicație din partea conducerii PNL Argeș este necesară, altfel tindem să credem că astfel de practici retrograde sunt generate de disperarea că rezultatele finale ale Congresului nu vor da satisfacție simpatiilor unora.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Judecătorii de la Curtea de Apel Pitești au decis! Existența Secției Speciale nu este justificată

 

 

 

 

PNL Argeș nu este o organizație pe persoană fizică! Orice acțiuni nestatutare trebuie să înceteze și lucrurile așezate pe calea normală. Pentru că Statutul PNL, regulamentele partidului, precum și Codul Etic al PNL sunt cât se poate de clare pentru toți membrii.

Ca senator liberal originar din Argeș nu rămân indiferentă la mesajele colegilor din organizație și atrag atenția că PNL nu are voie să tolereze asemenea manifestări. Nici în Argeș, nici într-o altă organizație din țară. 

Pentru PNL, 25 septembrie nu înseamnă doar Congres, ci și un test pentru toți liberalii. Va trebui să alegem pe cei mai buni, pentru a avea siguranța că proiectul PNL2024 va fi pregătit la standarde înalte și că vom livra o guvernare stabilă, care să aducă bunăstare românilor. Doar așa vom atinge obiectivul stabilit pentru 2024: câștigarea celor patru rânduri de alegeri”, transmite Alina Gorghiu, fost președinte al PNL.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită