Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

„Legi pentru Viață” – dialog între bolnavii de cancer și autorități, în Argeș

Astăzi a avut loc o premieră în județul Argeș: evenimentul „Legi pentru Viață” – primul dialog deschis între bolnavii de cancer și autoritățile în domeniu, o inițiativă a Organizației Femeilor Liberale Argeș și a Comisiei pentru sănătate PNL Argeș.

„Legi pentru Viață” – dialog între bolnavii de cancer și autorități, în Argeș

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a anunțat deschiderea a trei noi centre pentru screening HPV și Papanicolau în Curtea de Argeș, Câmpulung și Costești.

„Felicitări directorului CAS Argeș, Gheorghe Ionut, pentru acest eveniment și mii de mulțumiri doamnei senator Nicoleta Pauliuc, o supraviețuitoare a acestei boli crunte, pentru că a fost azi alături de noi. Și care a surprins esența acestui eveniment: „Legile pentru viață pe care le-am inițiat sunt extrem de importante, dar lupta împotriva cancerului are șanse de reușită dacă suntem toți – politicieni, medici, pacienți, societate civilă, la masa discuțiilor. Găsim soluții la probleme și punem în practică aceste soluții imediat. Pentru bolnavii de cancer orice secundă contează!”, a transmis PNL Argeș.

Citește și Medalie de aur pentru un muscelean la Salonul Internaţional de Invenţii

Un mesaj a transmis și ministrul Justiției și președintele PNL Arges, Alina Gorghiu: „Auzim din ce în ce mai des cuvântul „cancer”. Și de fiecare dată e copleșitor. Bătălia cu această boală este grea. Pentru cel diagnosticat, pentru familie, pentru prieteni, pentru echipa medicală care preia cazul. Dar fiecare supraviețuitor de cancer este un învingător. Și, în mod cert, cel mai bun model pentru oricine”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *