Web Analytics

Lasconi şi ratarea premierei

de | 14.10.2021 15:55 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Calendarul pentru Câmpulung ar trebui să înceapă cu data de 27 septembrie 2020, ca prima zi a orașului. Asta ar însemna că de la începuturi a trecut puțin timp, câmpulungenii sunt în anul doi, nu în 2021. Iar motivația e simplă: totul a început atunci! Așa reiese din ceea ce spune primărița, care nu uită să spună că a făcut istorie. Că e prima femeie primar (aici are dreptate), că a fost prima prezentă la un post TV național în campanie (aici nu a avut!) și multe, multe asemenea precizări.

Doar că extazul e atât de mare că nu prea le nimerește. Și recent a mai dat pe lângă. A spus că e primul primar din România care a implementat o aplicație pe telefon menită să faciliteze transmiterea de sesizări ale cetățenilor, dar nu e așa. Spre exemplu, Caransebeș a lansat aplicația în urmă cu vreo trei ani. Piteștiul o are, de asemenea. Apoi, la final de săptămână, la o lansare de carte, a precizat că e prima lucrare despre luptele de la Pravăț-Mateiaș din Primul Război Mondial. Greșit și doar dacă am lua în considerare doar „Monografia comunei Dragoslavele” a preotului Răuțescu. Și au trecut 98 de ani de atunci, între timp luptele fiind prezentate și în alte cărți.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Liderul de sindicat a fost sancţionat după ce a intervenit telefonic la o emisiune TV împotriva primăriţei Lasconi

Citește și Puneţi dv. ghilimele sau nu!… Un an de istorie cu Lasconi la Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii