Web Analytics
scris joi, 03.09.2015

„La momentul actual, brand-ul FC Argeş nu poate fi cumpărat cu mai puţin de 250.000 de euro”

# Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al dosarului „FC Argeş” o spune pe faţă

„La momentul actual, brand-ul FC Argeş nu poate fi cumpărat cu mai puţin de 250.000 de euro”

Întrebat despre situaţia brand-ului FC Argeş, despre eventualele oferte pentru achiziţionarea palmaresului şi a istoriei unui club de renume în fobalul românesc şi despre cine ar putea intra în posesia acestora, Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al dosarului „FC Argeş” ne-a declarat fără prea multe rezerve că „la momentul actual brand-ul FC Argeş nu poate fi cumpărat cu mai puţin de 250.000 de euro”.
Acelaşi Nicolae Enoiu a mai spus: „Am anunţat începerea unor noi serii de şedinţe de licitaţie conform aprobării creditorului bugetar. De la sfârşitul lunii septembrie se vor mai desfăşura câte trei şedinţe în trei serii, preţul fiind 90% din preţul de evaluare, după aceea, după trei şedinţe, 85%, iar apoi încă trei şedinţe, 80%, respectiv vreo 250.000 de euro, ultima aprobare acordată de creditorul bugetar. Până în prezent a existat o singură intenţie de licitaţie scrisă, dar nu la nivelul aprobării date de creditorul bugetar, ci la un nivel total inferior. Este vorba de dl. profesor Trandafirescu cu suma de 100.000 de euro. În niciun caz cu această sumă de bani nu se poate cumpăra brand-ul FC Argeş. Creditorul bugetar a aprobat doar 80% din raportul de evaluare. La aceste 9 şedinţe de licitaţie preţul nu va mai scădea sub 250.000 de euro, dar, după aceea, dacă nu vor fi oferte, e posibil să mai scadă. Am înţeles că cei mai interesaţi sunt cei de la Primăria Piteşti, care au hotărât formarea unei comisii care să negocieze cumpărarea brand-ului FC Argeş. Teoretic, intenţia de cumpărare ar trebui făcută către mine sau către judecătorul sindic, iar noi la rândul nostru o vom supune atenţiei creditorilor, în special creditorului bugetar, care deţine peste 90% din masa credală. Eu nu pot să mă pronunţ dacă se poate ajunge la o sumă mai mică de 250.000 de euro pentru brand-ul FC Argeş. Din discuţiile purtate cu oferta domnului profesor Trandafirescu nu s-a aprobat sub nivelul dat. Oricum, în rest, se mai poate discuta…”.
Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...