Web Analytics

„La momentul acesta SCM Piteşti nu mai există”

de | 15.08.2012 13:36 | Sport

# Declară Vasile Popa, director general.
# Ce mai e nou la SCM Pitești?
– Toate lucrurile sunt ca la început. Nu e nimic concretizat. Așteptăm ca în această săptămână să finalizăm în proporție de 100%… Deocamdată nu este nimic semnat, nu este nimic finalizat. Nimeni nu a semnat nimic și mă refer la jucători, antrenori și conducere.
# Bun, dar ce se dorește să se facă cu SCM-ul?
– Există un proiect pentru Liga a III-a în care să intre 18-20 de jucători. Trebuie să stabilim staff-ul tehnic, trebuie să stabilim obiectivul pentru Liga a III-a. Deocamdată suntem în tatonări și în ceea ce privește jucătorii, antrenorii și conducere. La acest moment nu se știe absolut nimic, nu este semnat nimic cu nimeni…

”Noi nu am primit la antrenament decât jucătorii liberi de contract de la Albota”

# Cu jucătorii de la Albota cum e?
– Noi nu am primit la antrenament decât jucătorii liberi de contract și mă refer la Hapaină, Dică sau Neagu. Aceștia au spus că sunt liberi de contract și și-au manifestat intenția de a veni la noi. Atât și nimic mai mult!
# Deci nu a fost nicio intenție să luați întreaga echipă?
– Exclus așa ceva! A fost vorba doar de câțiva jucători care ne-au spus că și-au încheiat contractul la Albota și că ar vrea să vină la noi.
# Totuși, de unde până unde a izbucnit acest scandal?
– Nu mă interesează și nici nu vreau să mă implic în așa ceva! Eu le-am spus jucătorilor că îi primesc numai dacă sunt liberi de contract, dacă nu au niciun fel de angajament cu Albota. Nu vreau să intru cu nimeni în polemică fiindcă nu este stilul meu, dar cred că oamenii și-au dat seama într-un final despre ce a fost vorba. A mai fost vorba, în afară de fotbaliștii pe care i-am menționat, care erau liberi de contract, despre Vlăsceanu, care se afla sub contract cu Albota și chiar dacă a vrut să vină la noi, nu l-am primit la antrenamente. I-am spus că dacă are acceptul celor de la Albota totul e OK, dacă nu, nu îl vom primi.
# În altă ordine de idei, te întreb cum e cu înjurăturile reciproce dintre tine și Artimon?
– Exclus așa ceva! Eu am vorbit cu Artimon a doua zi și i-am spus că a fost lângă mine o altă persoană care l-a înjurat, nu eu. Eu i-am spus doar: „Aline intră pe teren și joacă”, în momentul în care și-a scos echipa de pe teren. Deci lucrurile le-am lămurit în această privință…

„Vreau să se înțeleagă faptul că asta nu este echipa mea și nu decid eu aici”

# Am înțeles că tu ai fost cel care l-a dat afară din staff-ul tehnic pe Ilie Bărbulescu de la SCM?
– Eu nu am nimic cu Ilie! Așa s-a hotărât… S-a stabilit, oarecum, un staff tehnic și spun oarecum pentru că nici la această oră nu este definitivat.
# Cine a stabilit ca Ilie să iasă din schemă?
– Așa s-a hotărât! Eu la momentul acesta nu am în ce calitate să vă răspund la această întrebare pentru că în acte nici eu nu exist. Nimic nu este stabilit la momentul acesta! Totul s-a încheiat cu SCM, se încearcă un alt club care să se numească SCM Argeșul șamd. Nu prea am ce mai comenta în legătură cu asta! Nu depinde de mine! Dacă conducerea clubului hotărăște ca eu să fac parte dintr-un sistem sau altul, bine, dacă nu, nu. Nu cred că trebuie să-mi dea mie explicații dacă nu mă mai vor! Dar, nu vreau să intru în polemică cu nimeni.
# Când vom ști concret ce se întâmplă cu SCM-ul?
– Pregătirea a început mai de mult, dar lucrurile se vor finaliza în proporție de 100% în această săptămână, atunci când se va încheia cu toată documentația… Vreau să se înțeleagă, pentru că toți mă considerau pe mine vinovat pentru toate lucrurile de la SCM, că asta nu este echipa mea și nu decid eu aici. Eu doar informez conducerea cu tot ceea ce se întâmplă la echipă. Nu am cum să dezinformez! Eu informez conducerea pentru toate lucrurile, fie ele disciplinare, fie tactice.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii