Web Analytics
scris joi, 04.12.2014

La Mioveni a sosit bradul de Crăciun!

Mii de beculeţe şi câţiva kilometri de instalaţii luminoase pe străzi constituie surpriza pregătită de autorităţile locale pentru locuitorii oraşului Mioveni.
Autoritățile din Mioveni promit că orașul va arăta fabulos pe timpul sărbătorilor de iarnă. Deja, pe străzile principale din oraş sunt montate ghirlande ornamentale, iar în zona centrală zeci de perdele şi figurine luminoase. Simbolul Crăciunului a sosit deja în oraşul Mioveni. Un brad de 30 de metri a fost adus astăzi şi instalat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni. Operaţiunea de tăiere şi transport a fost una dificilă, având în vedere dimensiunile impresionante ale pomului de Crăciun.
„Este un brad mare şi sper ca cei mici să se bucure de el. Se simte deja că vin Sărbătorile de iarnă. Îl vom decora frumos şi îi aşteptăm pe cei mari, dar şi pe cei mici în jurul său, vineri 5 decembrie, ora 17.30, atunci când vom aprinde toată reţeaua iluminatului festiv”, a declarat directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose. În așteptarea lui Moș Nicolae autoritățile au mai pregătit o  mulţime de surprize. Însuși Moșul își va face apariția și va împărți dulciuri copiilor cuminți.
D.G.

La Mioveni a sosit bradul de Crăciun!

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...