La Mioveni a sosit bradul de Crăciun!

de | 4.12.2014 13:16 | Actualitate

Mii de beculeţe şi câţiva kilometri de instalaţii luminoase pe străzi constituie surpriza pregătită de autorităţile locale pentru locuitorii oraşului Mioveni.
Autoritățile din Mioveni promit că orașul va arăta fabulos pe timpul sărbătorilor de iarnă. Deja, pe străzile principale din oraş sunt montate ghirlande ornamentale, iar în zona centrală zeci de perdele şi figurine luminoase. Simbolul Crăciunului a sosit deja în oraşul Mioveni. Un brad de 30 de metri a fost adus astăzi şi instalat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni. Operaţiunea de tăiere şi transport a fost una dificilă, având în vedere dimensiunile impresionante ale pomului de Crăciun.
„Este un brad mare şi sper ca cei mici să se bucure de el. Se simte deja că vin Sărbătorile de iarnă. Îl vom decora frumos şi îi aşteptăm pe cei mari, dar şi pe cei mici în jurul său, vineri 5 decembrie, ora 17.30, atunci când vom aprinde toată reţeaua iluminatului festiv”, a declarat directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose. În așteptarea lui Moș Nicolae autoritățile au mai pregătit o  mulţime de surprize. Însuși Moșul își va face apariția și va împărți dulciuri copiilor cuminți.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii