Web Analytics

La Consiliul Naţional al PNL de la Piteşti s-a stabilit: liberalii penali vor fi excluşi din partid

de | 23.05.2015 13:13 | Actualitate

1063 de liberali din toată ţara au fost prezenţi sâmbătă 23 mai la Consiliul Naţional PNL de la Piteşti. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa Sindicatelor şi la el au fost prezenţi toţi liderii partidului, în frunte cu copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit, sâmbătă, în Consiliul Naţional al partidului de la Piteşti, despre ”marele şi noul PNL”, rezultat din fuziunea cu PDL, arătând că cine nu va puteasă se adapteze la această nouă realitate va fi în mod natural respins de noul organism care funcţionează bine.
Tot Alina Gorghiu a anunţat şi că pe 5 iunie va fi moţiunea de cenzură, tema acesteia fiind votul prin corespondenţă.
Prezentând în linii mari programul de guvernare (asta dacă PNL ajunge la putere), Cătălin Predoiu a spus de la început: ”Autostrada Sibiu-Piteşti înainte de toate”. Aşteptăm fapte, că la cuvinte goale sunt buni mai toţi politicienii…

Teodor Atanasiu, huiduit vehement

Consiliul Naţional a fost marcat şi de un scandal. Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a fost huiduit vehement atunci când a dorit să ia cuvântul. În apărarea sa a intervenit Vasile Blaga: „Vă rog să ne respectăm. Am spus că am trecut peste toate şi mergem înainte”. „Vrem scuze! Vrem scuze!”, a fost răspunsul la intervenţia copreşedintelui PNL. Nefiind lăsat să îşi susţină discursul, Teodor Atanasiu a renunţat la a se mai adresa colegilor săi: „Vă mulţumesc pentru primire”. O dovadă clară că animozităţile între PNL şi PDL continuă şi că efectele stenogramelor din 10 mai se resimt…
Tot la Piteşti s-au votat mai multe modificări la statutul PNL, cea mai importantă fiind aceea potrivit căreia membrii urmăriţi penal sau condamnaţi definitiv vor fi excluşi.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii