Web Analytics

L-am întrebat, ne-a confirmat! Iani Popa, numit încă din noiembrie în C.A. la Registrul Auto Român

de | 18.01.2023 15:46 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

„Am fost numit de domnul ministru, pentru o perioadă de patru luni”

În spațiul public a apărut recent informația potrivit căreia argeșeanul Ion „Iani” Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost numit provizoriu, la jumătatea lunii decembrie 2022, în Consiliul de Administrație de la Registrul Auto Român.

Cât de exactă este această informație am aflat chiar de la Ion Popa, fost președinte al PNL Argeș. „Pentru corecta informare a opiniei publice – că asta se urmărește, nu-i așa? – am fost numit de domnul ministru, în luna noiembrie a anului trecut, pentru o perioadă de patru luni, în baza unui memorandum aprobat de Guvernul României. Numirile acestea sunt foarte bine reglementate prin Legea guvernanței corporative” – ne-a spus dl. Popa.

El a mai precizat că aceste numiri – la care se ține cont de criterii stricte privind pregătirea profesională, experiență, competitivitate – se fac „pentru îmbunătățirea activității”. „Toți secretarii de stat din ministere sunt numiți în aceste Consilii de Administrație” – a spus Ion Popa, al cărui mandat de membru C.A. al R.A.R. expiră în februarie.

Citește și Iani Popa a însoţit-o iniţiatic pe Alina Gorghiu la prima şedinţă a PNL Argeş, pe stil nou

Citește și Iani Popa, numit oficial secretar de stat la Transporturi

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *