Web Analytics

Iani Popa a însoţit-o iniţiatic pe Alina Gorghiu la prima şedinţă a PNL Argeş, pe stil nou

de | 8.12.2021 16:41 | Actualitate, Politica si Administratie

Fostul senator Iani Popa, refuzat de Ludovic Orban și Adrian Miuțescu pe lista pentru ultimele alegeri parlamentare, cele din 2020, revine pe cai mari în PNL Argeș și în județ. Marți, el a însoțit-o inițiatic pe senatoarea Alina Gorghiu la prima ședință pe care aceasta a avut-o, ca președinte interimar, cu activul liberal din județ, după plecarea lui Adrian Miuțescu în tabăra Orban. Ca orice politician care a cunoscut mărirea și decăderea, Iani Popa are câteva lucruri de reglat și polițe de plătit. Iar lista e lungă și pare că nu suportă amânare.

Actualmente, Iani Popa este director Relații Internaționale la Senatul României, însă, de facto, el va fi nr. 2 în PNL Argeș. Asta dacă nu cumva îi amenință poziția Mihai Coteț, un liberal care nu prea mai are răbdare cu nimeni, nici măcar cu el. Bine ai revenit, Iani! Ne era dor de umorul tău de baiat leneș, dar foarte educat.
Foto: institutiilestatului.ro

Citește și Alina Gorghiu: „Avem soluţii pentru combaterea pandemiei!”

Citește și Alina Gorghiu: „PSD-AUR și USR vor, nu vor, trebuie să își asume responsabilitatea pentru instabilitatea politică de acum”

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii