Iani Popa a însoţit-o iniţiatic pe Alina Gorghiu la prima şedinţă a PNL Argeş, pe stil nou

de | 8.12.2021 16:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul senator Iani Popa, refuzat de Ludovic Orban și Adrian Miuțescu pe lista pentru ultimele alegeri parlamentare, cele din 2020, revine pe cai mari în PNL Argeș și în județ. Marți, el a însoțit-o inițiatic pe senatoarea Alina Gorghiu la prima ședință pe care aceasta a avut-o, ca președinte interimar, cu activul liberal din județ, după plecarea lui Adrian Miuțescu în tabăra Orban. Ca orice politician care a cunoscut mărirea și decăderea, Iani Popa are câteva lucruri de reglat și polițe de plătit. Iar lista e lungă și pare că nu suportă amânare.

Actualmente, Iani Popa este director Relații Internaționale la Senatul României, însă, de facto, el va fi nr. 2 în PNL Argeș. Asta dacă nu cumva îi amenință poziția Mihai Coteț, un liberal care nu prea mai are răbdare cu nimeni, nici măcar cu el. Bine ai revenit, Iani! Ne era dor de umorul tău de baiat leneș, dar foarte educat.
Foto: institutiilestatului.ro

Citește și Alina Gorghiu: „Avem soluţii pentru combaterea pandemiei!”

Citește și Alina Gorghiu: „PSD-AUR și USR vor, nu vor, trebuie să își asume responsabilitatea pentru instabilitatea politică de acum”

Acest articol este despre: alina gorghiu,iani popa,pnl arges

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...