Web Analytics

Karatiştii din Mioveni, felicitaţi pentru rezultatele obţinute

de | 5.11.2015 17:04 | Sport

Luni, 2 noiembrie, conducerea clubului i-a felicitat pe sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 medaliaţi la Campionatul European de Karate Shotokan WSF (desfăşurat în data de 23 octombrie).
Lotul coordonat de antrenorul sensei Ene Sebastian a reuşit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 4 medalii, dintre care 2 de argint şi 2 de bronz. Este vorba de David Dumitra – locul 2 la categoria copii III, secţiunea Kumite WKF; Ştefan Stancu – locul 2 la categoria copii III, secţiunea Kumite Shobu Ippon; Laurenţiu Catrinescu – locul 3 la categoria minicadeţi, secţiunea Kumite Shobu Ippon şi Radu Ionescu – locul 3 la categoria cadeţi, secţiunea Kumite Shobu Ippon.
Reprezentanţii clubului le-au mulţumit sportivilor, antrenorului Sebastian Ene, conducerii Primăriei, dar şi părinţilor, care au fost mereu alături de cei mici, i-au sprijinit şi i-au ajutat să participe la toate competiţiile. Secţia de karate a CS DACIA MIOVENI 2012 a fost înfiinţată în anul 2013, iar în prezent îşi desfăşoară activitatea 45 de sportivi, dintre care 10 de înaltă performanţă. Şase sportivi sunt campioni naţionali, iar cinci vicecampioni. Aceştia au adus în visteria clubului peste 50 de medalii.D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii