Jurnalistul piteștean Robert Turcescu – back in business! Se reîntoarce în televiziune

de | 29.04.2022 12:32 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Robert Turcescu, jurnalistul originar din Pitești care s-a deconspirat ca locotenent colonel sub acoperire în direct, în urmă cu opt ani, revine în televiziune. Chiar la postul TV de la care a plecat în anul 2014.

Turcescu va fi din nou realizator de televiziune, la postul de ştiri B1 TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Turcescu se va ocupa de intervalul orar 16.00-18.00, de luni până joi.

Citește și: Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, ridicat de procurorii DNA de pe Aeroportul Otopeni

Amintim că, Robert Turcescu a intrat pe scena politică la un an şi jumătate de la autodenunţul făcut în direct la postul B1 TV. După episodul din 2014, Turcescu a lucrat pentru o perioadă la Evenimentul Zilei, iar apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria Capitalei din partea Partidului Mişcarea Populară. A fost ales vicepreşedinte al PMP şi a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti. Turcescu a fost și deputat de Constanţa, în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed