Web Analytics

Juniorii alb-violeţi se luptă în faza zonală pentru calificarea la Turneul Final

de | 28.11.2019 14:15 | Sport

Săptămâna trecută s-a desfăşurat faza locală a Interligii de iarnă – Memorialul “Gheorghe Ola”, competiţie rezervată fotbaliştilor cu vârsta de 10 ani. Întrecerea organizată de AJF Argeş şi FRF a adunat la start mai multe echipe din judeţul nostru. La acest turneu s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, câte două partide cu fiecare adversar, durata unei reprize fiind de 20 de minute.
Faza locală a acestei competiţii a fost câştigată de clubul FC Argeş, care a aliniat la start două echipe pregătite de antrenorul Adrian Măluşanu. Juniorii clubului alb-violet au fost în grupă cu LPS Viitorul Piteşti şi ACSLTCM Mioveni. Puştii alb-violeţi au învins cu 7-2 şi 12-0 pe LPS Viitorul Piteşti şi cu 7-0 şi 10-0 pe ACSLTCM Mioveni.
În semifinală, FC Argeş 1 a învins cu 8-0 pe FC Argeş 2, iar în finală a trecut cu 10-0 de CS Mioveni. Cele 8 faze zonale se vor desfăşura în perioada 2-4 decembrie, iar FC Argeş, reprezentanta judeţului nostru, este repartizată într-o grupă în care se regăsesc campioanele din judeţele Buzău, Teleorman, Prahova şi Dâmboviţa. Câştigătoarele cele opt zone se vor califica la turneul final, care se va desfăşura în perioada 14-16 decembrie într-un oraş care va fi stabilit pe bază de licitaţie de către FRF.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii