Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Eugen Neagoe, înaintea meciului de la Dej: „Mergem acolo să ne facem treaba”

Eugen Neagoe, antrenorul echipei FC Argeș, le-a cerut elevilor săi concentrare. „Mai sunt trei jocuri, vreau să terminăm acest campionat cu fruntea sus” – a insistat „principalul” alb-violet în declarațiile pe care le-a făcut joi, 25 aprilie, la conferința de presă care a prefațat meciul Unirea Dej – FC Argeș, meci programat sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul ligii secunde de fotbal.

Eugen Neagoe, înaintea meciului de la Dej: „Mergem acolo să ne facem treaba”

Citește și: CS Mioveni – Unirea Slobozia 0-1. Ialomițenii și-au asigurat matematic locul în SuperLiga

Mi-aș dori să câștigăm, dar nu va fi ușor. Întâlnim o echipă care încă speră la menținerea în liga a doua. Au șansele lor, e normal să-și dorească acest lucru, să spere, dar noi mergem acolo să ne facem treaba, să facem tot ce depinde de noi să câștigăm acest joc” – a spus antrenorul, care știe că elevii săi nu au un moral prea bun după eșecul din etapa trecută, de la Mioveni, cu CSM Reșița.

Înaintea partidei din 27 aprilie, din deplasare, argeșenii ocupă locul 3 al grupei A din play-out, cu 30 de puncte, iar Unirea Dej se află pe locul al 6-lea, penultimul, cu 20 de puncte. Ardelenii speră să recupereze cele șase puncte față de CSC Dumbrăvița, prima echipă aflată deasupra liniei care delimitează zona „minată” a echipelor în situație de retrogradare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...