Junior de Naţională, plătit cu 180 lei la FC Argeş

de | 6.04.2011 22:21 | Sport

# Bătaie de joc la adresa fotbalistului Marius Briceag. Da, aţi citit bine, aceasta este suma pe care fundaşul stânga Marius Briceag o primeşte lună de lună de la conducerea alb-violetă. La cele 1,8 milioane lei vechi, salariul fotbalistului, se adaugă primele de joc, adică 50 de dolari la victorie acasă şi 100 de dolari în deplasare, pentru că la meci egal şefii din Trivale nu dau niciun leuţ. În concluzie, patronul Cornel Penescu şi managerul Cătălin Barbu îşi bat joc şi, după cum veţi vedea, şantajează un fotbalist care, de curând, a făcut parte din lotul României Under 19 pentru meciurile amicale cu Macedonia şi se află în cărţi pentru lotul reprezentativei României la Campionatul European de Fotbal de la acest nivel care se va desfăşura în ţara noastră.
Incredibil este faptul că fotbalistul a fost obligat de conducere să semneze un contract pe 5 ani cu gruparea din Trivale, contract în care se stipulează salariul de 180 de lei plus primele menţionate mai sus. „Dacă nu semnezi nu mai joci şi aşa nici nu mai prinzi naţionala”, l-au şantajat şefii din Trivale. Fotbalistul, în opinia managerului Barbu, este legitimat la FC Argeş până în 2016, pe ridicola sumă lunară de 180 de lei. Partea bună este că internaţionalul piteştean are 17 ani, iar la 19 ani, conform regulamentului privind statutul jucătorului, contractul semnat zilele trecute devine nul de drept, iar jucătorul devine liber de contract. Încă o dovadă că staff-ul administrativ al alb-violeţilor, din care face parte şi un fost tractorist, habar n-are cu ce se mănâncă fenomenul fotbal, ca să nu mai vorbim de tratamentul la care-i supune pe fotbalişti. Marius Briceag nu este singurul fotbalist de la FC Argeş aflat în această situaţie, portarul Flavius Croitoru şi mijlocaşul Ciprian Negoiţă primind şi ei aceeaşi sumă lunară.
„Marius Briceag a primit telegramă de chemare pentru echipa României U 19. A jucat în două meciuri amicale cu Macedonia, iar antrenorii au fost foarte mulţumiţi de el. Marius are o pregătire fizică bună şi, dacă rămâne aceeaşi fire muncitoare şi modestă, îi prevăd un viitor strălucit”
Dan Silvăşanu, antrenor Centrul de copii şi juniori
(Marius IONEL)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed