Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Jose Mourinho, apariţia serii la dineul Generaţiei de Aur

Renumitul antrenor portughez Jose Mourinho a fost, din câte s-a văzut, o adevărată apariţie, vineri, 24 mai. Majoritatea celor care l-au întâlnit, mai ales seara, la dineul „Generaţiei de Aur” din fotbalul românesc, au vrut să facă poze cu ”The Special One”.

Jose Mourinho, apariţia serii la dineul Generaţiei de Aur

Citeşte şi: CS Mioveni a pierdut și returul barajului cu FC Botoșani și rămâne în Liga 2

Şi Ilie Dumitrescu s-a fotografiat alături de Jose Mourinho, ”Sunt onorat să stau lângă unul dintre cei mai buni antrenori din lume, The Special One, Jose Mourinho”, a scris fostul atacant român pe reţelele de socializare.

Mândru să fiu alături de Generația de Aur. Jucători de top și oameni mișto. Felicitări pentru 1994, a fost mesajul lui Mourinho. Nici cântăreața Loredana Groza nu l-a ratat pe antrenor la evenimentul de vineri seară.

La dineul din Bucureşti au fost prezenţi foștii membri ai ”Generației de Aur”, nume importante din fotbalul românesc, precum și legendele împotriva cărora vor evolua Gică Hagi & Co în mult mediatizatul meci programat sâmbătă seara, de la ora 20.30, pe Naţional Arena.

De la petrecerea de vineri seară nu au lipsit nume precum Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Giovanni Becali şi Rivaldo.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită