Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

CS Mioveni a pierdut și returul barajului cu FC Botoșani și rămâne în Liga 2

CS Mioveni nu a reușit minunea. A pierdut acasă și returul barajului cu FC Botoșani și rămâne în Liga 2. Golul lui Sebastian Mailat a făcut ca tabela să indice același rezultat ca în tur, 1-0, astfel că moldovenii vor juca și sezonul viitor în Superligă. Învinsă în tur, CS Mioveni avea nevoie de victorie astăzi, pe teren propriu. În acest context, echipa de start aleasă de Constantin Schumacher a surprins: linie de apărare în 5 oameni, mijlocași mai degrabă de profil defensiv. Felul în care a arătat jocul a fost un efect firesc al echipei de start. Ocazii inexistente în prima parte, mingi lungi, multă încrâncenare pe construcție, fără ocazii de gol din partea argeșenilor.

CS Mioveni a pierdut și returul barajului cu FC Botoșani și rămâne în Liga 2

Ocazii de gol

Min. 20: prima ocazie le aparține oaspeților, Florescu șutează puternic de la mare distanță, Croitoru respinge în lateral.

Min. 45+1: Burnea reia cu capul din corner, dar trimite mult peste poartă.

Min. 52: cea mai mare ocazie a meciului, Victor Dican a lovit bara cu o lovitură de cap! Centrarea îi aparținuse lui Eduard Florescu, din lovitură liberă.

Nicolae Dică, viitorul antrenor al FC Argeș, prezent la meci

Cu 25 de minute înainte de start, un număr important de oameni și-au făcut apariția la stadion. Tribuna 1 este deja plină, cam 3.500 de oameni îi vor urmări de acolo pe elevii lui Constantin Schumacher. Aproximativ 700 de persoane sunt prezente și la Tribuna 2. Accesul la meci a fost gratuit, au fost emise bilete cu valoare zero. La meci a participat și Nicolae Dică, viitorul antrenor al FC Argeș, adus de președintele Dani Coman. Dică a fost interesat de câțiva jucători ai Mioveniului și s-a întreținut la  tribuna oficială cu președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă.

CS Mioveni – FC Botoșani, echipe de start

CS MIOVENI (5-3-2): Fl. Croitoru – Trașcu, Ignat, R. Garutti, Burnea, Șerbănică (cpt.) – A. Panait, D. Toma, Cărăruș – Al. Stan, Blănaru; Rezerve: Val. Sima – Gogor, M. Costea, Massaro, A. Șerban, Gutea, Căprescu, I. Șerban, Bolohan. Antrenor: Constantin Schumacher

FC BOTOȘANI (4-3-3): Kukic – Petro, Miron (cpt.), Celea, Țigănașu – Aldair, G. David, Dican – Ed. Florescu, Ofosu, L. Fulop. Rezerve: Ducan – Șeroni, Mitrov, Mouaddib, E. Lopez, Mailat, I. Filip, Kaprof, Adams. Antrenor: Bogdan Andone

Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Andrei Constantinescu, Laszlo Bucsi. Arbitru VAR: Sorin Costreie // Asistent VAR: Iuliana Demetrescu.

Celălalt baraj, manșa retur a sa, FK Miercurea Ciuc – Dinamo, are loc luni, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc. În tur, a fost 2-0 pe Arena Națională pentru bucureșteni.

Citește și: Amalia Lică, trei medalii de aur în finalele individuale la Campionatul European de gimnastică ritmică

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită