Web Analytics

Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „FC Argeş are în sfârşit şi pe banca de rezervă jucători de valoare apropiată”

de | 22.07.2022 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentați debutul FC Argeș din această ediție de campionat, o victorie acasă cu UTA, scor 2-0?

– Mă bucur că am debutat cu o victorie acasă; era un lucru pe care l-am dorit foarte mult pentru suporteri, pentru antrenori, pentru întreg staff-ul, pentru dl Gentea, care a avut încă o dată încredere în noi și pentru modificările făcute la echipă. Ne-am dorit foarte mult să mulțumim pe toată lumea și nu puteam altfel decât cu o victorie contra unei echipe contracandidate la play-off, așa cum este UTA Arad. Noi tot timpul am avut, și în liga a doua, probleme cu UTA Arad, dar de data aceasta eu zic că am fost net superiori din toate punctele de vedere. Andrei Prepeliță a pregătit foarte bine meciul și cred că într-un an și jumătate, de când sunt eu la FC Argeș, a fost singurul meci în care la 2-0 nu am avut emoții că se va mai întâmpla ceva, să ne egaleze sau altceva. Asta datorită valorii unor jucători aduși, datorită experienței lor. Nu am mai avut acele emoții de acasă, știut fiind foarte bine că sezonul trecut am început play-off-ul mai greu.

CItește și Viorel Tudose bagă o jumătate de milion de euro în FC Argeş

„Cu UTA s-a văzut o echipă care nu trage de timp la 2-0”

Cum vedeți debutul jucătorilor nou-veniți?

– Așa cum am și crezut. Tot timpul am spus să avem răbdare, că Andrei Prepeliță și întreg staff-ul nu au pus preț pe rezultatele din perioada de pregătire. A fost o pregătire spartană pe care Andrei Prepeliță a făcut-o, am avut antrenamente și în ziua meciului și, chiar dacă rezultatele din pregătire nu au fost cele scontate și așteptate de suporteri, acum, în acest joc cu UTA s-a văzut o echipă foarte bine pregătită, o echipă care nu trage de timp la 2-0, o echipă care nu stă mai mult pe jos, așa cum am văzut la alte cluburi, jucători cu crampe musculare, jucători care din minutul 80 abia mai stăteau în picioare…

Am văzut asta și în meciurile din cupele europene și vorbim de alt nivel, deci eu zic că suntem pregătiți pentru orice meci. Sigur că este doar începutul; am reușit victoria în prima etapă și deja am uitat de acest meci. Urmează un meci foarte greu cu cei de la Sepsi, o echipă în formă, o echipă care a câștigat Cupa României, Supercupa României, o echipă care a bătut campioana României fără drept de apel, am văzut un meci de revenire fantastică la Craiova a celor de la Sepsi, deci ne așteaptă în a doua etapă un meci foarte greu. Ce să vă mai spun? La ce am văzut în meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB, știut fiind că în a treia etapă jucăm cu ardelenii, cred că va fi un sezon cu multe emoții pentru multe echipe și pentru cei care se bat pentru play-off și pentru cei care se bat pentru evitarea retrogradării. Va fi un an foarte greu.

Citește și FC Argeș câștigă la limită cu nou promovata în liga secundă CSM Slatina

„Uitați că Bertrand este din Madagascar și ați văzut ce aplaudat a fost și ce realizări a avut!

Ar fi de remarcat în mod special vreun jucător?

– Eu cred că toată echipa ar trebui remarcată. Fotbalul este un sport de echipă. Din câte am văzut eu, ce le-a cerut Andrei Prepeliță fiecare asta a jucat, asta ne doream cu toții să vedem la Pitești, o echipă compactă, o echipă care face ambele faze, o echipă care are acea determinare și dorință de a pune probleme oricărui adversar, iar în meciul acesta, din fericire, asta s-a întâmplat. Să știți că noi nu prea am excelat în meciurile de acasă și când am avut 2-0, imediat am încasat gol și am avut emoții. De mult nu am mai stat așa în ultimele 10 minute, nu liniștiți, dar nu cu multe emoții. În aproape toate meciurile pe care le-am avut s-a întâmplat asta. Deci, se vede maturitatea lui Marius Constantin, Cestor, care a jucat la nivel de Liga Campionilor, Bertrand, care a înscris de două ori și, bineînțeles, jucătorii noștri, pe care deja îi știam.

Mai avem pe bancă jucători valoroși care nu sunt puși la punct încă fizic, dar vom rezolva această situație. A venit și vârful de atac Garita… Suntem interesați să îi aducem la parametrii maximali și pe cei de pe banca de rezerve, pe cei care au venit mai târziu. Deci, FC Argeș și Andrei Prepeliță au în sfârșit, și mă bucur pentru asta, și pe banca de rezervă jucători de valoare, care pot juca oricând pe partea defensivă, la mijlocul terenului și în atac, jucători pe care ne putem baza, jucători de valoare apropiată. Ne-am dorit asta înainte să se termine play-off-ul, să aducem jucători, să avem concurență pe posturi și să nu mai fim puși în situația în care am fost sezonul trecut, când am avut trei suspendați la meciul cu FCSB și, când am ajuns acasă, nu mai știam cu cine să mai jucăm la mijlocul terenului.

Citește și Daniel Stanciu, noul director executiv de la FC Argeş: ”Coordonez toate departamentele clubului, poate mai puţin departamentul sportiv care reprezintă prima echipă”

Cred că anul acesta toți am gândit foarte bine strategia, dl Gentea ne-a susținut, îi mulțumim și sper că și dânsul a văzut că este o schimbare în bine. FC Argeș devine din ce în ce mai puternic și este un lucru pe care ni-l dorim din tot sufletul. Trebuie să avem continuitate, de abia am început, dar eu sunt ferm convins că vom satisface atât suporterii, cât și pe dv., media, toți cei care ați fost alături de noi și bineînțeles că asta ne-a adus încredere în noi. Sigur că au fost și oameni care au spus că aducem jucători din Madagascar, de nu știu unde… Uitați că Bertrand este din Madagascar și ați văzut ce aplaudat a fost și ce realizări a avut. Am mare încredere că o să vedeți în continuare și alți jucători care se vor ridica la nivelul Ligii I fără niciun fel de problemă dintre nou-veniți.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *