Web Analytics

FC Argeș câștigă la limită cu nou promovata în liga secundă CSM Slatina

de | 20.07.2022 17:25 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș s-a impus la limită, scor 1-0, în amicalul de astăzi cu CSM Slatina, nou promovată în liga secundă. În partida disputată pe stadionul Nicolae Dobrin, Andrei Prepeliță, antrenorul echipei alb-violete, a utilizat doar jucătorii care au evoluat mai puțin în meciul de campionat cu UTA sau chiar deloc

Singurul gol al partidei a fost marcat de Celestine, cu zece minute înainte de finalul primei părți. Fotbalistul alb-violet a trimis în plasă din centrarea de manual a lui Garita. Vârful camerunez a fost la originea mai multor acțiuni periculoase ale echipei din Trivale, însă portarul oltenilor a făcut minuni între buturi. Ocazii mari de gol și-au mai creat bulgarul Martin Raynov, dar și juniorul Yanis Pîrvu.

Citește și Medalii pentru înotătorii piteșteni la Cupa Internațională ”Delta Dunării”

FC Argeș se putea desprinde pe tabelă cu 20 de minute înainte de final, însă Garita a ratat o lovitură de la 11 metri scoasă tot de el. Amicalul cu CSM Slatina a fost un test util pentru FC Argeș înaintea duelului de duminică, 24 iulie, de la ora 12.00, din deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a doua a noului sezon.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *