Web Analytics
scris vineri, 20.05.2022

Jean Vlădoiu: „În următoarele săptămâni, mulţi vor pleca…”

Cum comentați noua înfrângere din play-off, 1-0 la Farul Constanța?

– La meciul acesta chiar nu am ce să le reproșez băieților, marea majoritate dintre ei sunt cei pe care ne bazăm și în sezonul viitor… Și-au dorit foarte mult, dar, din păcate, nu am reușit să scoatem măcar un egal. Aveam șanse clare să prindem locul 4. I-am văzut pe jucători dezamăgiți, au pus suflet, am văzut acea determinare, din păcate ne-am creat foarte multe ocazii și suntem, iată, în situația de a nu marca nici în situația de singur cu portarul, nici din penalty… A venit o serie din asta de eșecuri și, din păcate, nu am reușit să marcăm nici măcar un gol în ultimele partide. E clar că în ceea ce privește atacul avem probleme. Avem patru atacanți, dar și pe George Ganea, care este nou… Măcar să fi avut un atacant cu 10 goluri, pentru că sunt ferm convins că această echipă ar fi fost mult mai sus în clasament. Dar la ultimul meci chiar nu am ce să le reproșez, le-am spus și după meci. Am vorbit și cu Andrei Prepeliță, a fost altceva, dar, din păcate, s-a greșit iarăși. Am dominat adversarul la el acasă, am văzut dorința aceasta de a egala, dar așa este în fotbal. Momentele acestea sunt foarte grele. Ne-a ajutat foarte mult să ne gândim ce ne-a lipsit pentru a termina cât mai sus în acest play-off. Eu cred că nu sunt puține punctele pe care noi le-am pierdut, fie în ultimul minut, fie pe greșeli personale. Deci, cu mai mare atenție și cu o mai mare determinare și realizări în anumite meciuri, cred că puteam să terminăm play-off-ul lejer pe locul 4.

Jean Vlădoiu: „În următoarele săptămâni, mulţi vor pleca…”

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

„Cu îmbunătățirea jocului și eliminarea unor greșeli personale, echipa va deveni mult mai puternică”

Urmează un meci fără miză, cu FC Voluntari…

– Este ultimul meci… Noi deja, din ultimele discuții cu dl Gentea și cu Andrei Prepeliță, avem o listă de jucători pe care dorim să-i aducem. Să vedem câți dintre ei, pentru că sunt, într-adevăr, jucători de calitate. Cu siguranță, lucrurile se vor schimba la Pitești în bine. Cu jucătorii cărora deja le-am prelungit contractele și cu cei pe care îi avem sub contract, FC Argeș se va bate și în următorul sezon pentru play-off, cu siguranță. Și, bineînțeles, cu îmbunătățirea jocului și eliminarea unor greșeli personale, pentru că noi aici am pierdut foarte multe puncte. Sunt ferm convins că FC Argeș va deveni mult mai puternică din următorul sezon.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „În zilele care urmează, Andrei Prepeliţă va beneficia de o prelungire a contractului”

„Vrem să avem și noi un joc spectaculos, să avem un golgheter, care să dea peste 10-12 goluri”

Deci, acesta ar fi obiectivul stabilit pentru următorul sezon?

– Încă nu am stabilit obiectivul pentru sezonul următor, dar, automat, ne gândim cel puțin la play-off. Dacă am reușit asta în acest an, e normal să vrem cel puțin în play-off și anul următor. Știți foarte bine că dl Gentea, eu și Andrei Prepeliță ne-am dorit foarte mult ca această echipă să joace în play-off, chiar dacă mulți spuneau că este prea devreme, că nu avem decât un an în prima ligă de când am revenit. Noi am demonstrat că se poate. În următorul sezon nu există să nu ne dorim play-off-ul și, de ce nu, să realizăm mult mai mult decât am realizat în acest an și în special jocul, pentru că am suferit în multe meciuri. Jocul trebuie îmbunătățit, cu jucătorii care probabil că vor veni, cu cei care au rămas, pentru că au rămas dintre cei mai buni. Așa că nu îmi fac probleme, vom fi din ce în cei mai puternici. Așa s-a întâmplat după ce ne-am salvat de la retrogradare, am adus jucători, ne-am realizat obiectivul și sigur că de acum vrem mai mult, adică vrem să avem și noi un joc spectaculos, să avem, așa cum am avut când ne-am salvat de la retrogradare, un golgheter, care să dea peste 10-12 goluri, lucru care în acest sezon nu s-a întâmplat. Din patru atacanți, nu am reușit să facem unul care să marcheze mai mult, deși au jucat în foarte multe meciuri, atât în sezonul regular, cât și în play-off. Să avem atacanți cu două goluri, asta mă doare cel mai tare. Sunt alte cluburi care sunt în play-out și care au jucători tineri cu câte 10-12 goluri marcate. Cred că noi suntem singura echipă care avem patru atacanți cu doar două-trei goluri marcate.

Citește și Cristian Gentea, atac la adresa lui Jean Vlădoiu:“E suspans în mintea lui”

„Andrei Prepeliță va rămâne antrenorul echipei FC Argeș, urmează și staff-ul…”

Să înțelegem că vor pleca jucători din atacul echipei?

– Da. Cu siguranță că vor pleca. Veți vedea că în următoarele săptămâni mulți vor pleca și încercăm, bineînțeles, să aducem jucători valoroși, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

Andrei Prepeliță și-a prelungit contractul cu FC Argeș?

– Andrei Prepeliță va rămâne antrenorul echipei FC Argeș, urmează și staff-ul… Deci, în această săptămână vom pune la punct totul, să spun așa. Urmează să vină jucătorii, dl Gentea să semneze contractele cu ei, deja în mare parte îi știm, dar rămâne să vedem ce reușim să aducem. Dar, cu siguranță, vom aduce jucători foarte buni, care se pretează pe jocul echipei. Ce am văzut eu cu Andrei Prepeliță i-am prezentat și d-lui Gentea, tuturor antrenorilor și cu toții am decis, pe posturile unde avem nevoie, că avem în vederile noastre jucători buni. Trebuie să vină cu dorință, cu determinare, pentru că numai așa putem să realizăm ceea ce ne-am propus.

Sunt numai jucători români sau sunt și din străinătate?

– Sunt jucători români și jucători din străinătate.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Suntem cea mai defavorizată echipă din punct de vedere al arbitrajului”

„La meciul cu FC Voluntari, unii dintre tinerii echipei vor debuta în prima ligă”

Din propria pepinieră există cineva la momentul acesta care poate să promoveze la echipa mare?

– Cu răbdare da, dar deocamdată avem doi copii pe care îi avem în vedere și care se pregătesc cu echipa mare. Veți vedea probabil și la meciul cu FC Voluntari că unii dintre ei vor debuta în prima ligă. Trebuie însă să avem și răbdare, pentru că nu avem totuși ce ne trebuie. La 16-17 ani apar copii foarte buni, dar urmează ca în această vară să-i băgăm într-un program de forță, de antrenamente bune, luați la echipa mare, din când în când, atunci când se poate. Ei numai așa vor crește, dar cu certitudine vor apărea și jucători tineri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...