Iulian Tameş: „Am o vârstă, dar sper să mai joc un an, poate doi, la SCM”

de | 16.10.2013 20:39 | Sport

# Cariera ta este pe o pantă descendentă, având în vedere că din Liga I ai ajuns la Liga a III-a, în speță la SCM Pitești?
– Mi s-a terminat contractul cu FC Brașov și așa am decis să nu mai plec pe nicăieri. Eu încă din iarnă am tot vrut să vin acasă. Am familia la Pitești și de aceea am decis să rămân acasă. La SCM există un proiect foarte frumos prin care autoritățile locale vor să promovăm și să facem performanță. Vrem să ducem mai departe fotbalul în Argeș pentru că, iată s-a terminat cu FC Argeș, iar un oraș ca Piteștiul are o anumită tradiție în fotbal, a dat foarte mulți fotbaliști la loturile naționale și era normal ca cineva să continue toate aceste lucruri.
# Nu ai mai avut nicio altă ofertă mai tentantă?
– Ba au mai existat oferte și de la alte echipe, dar, repet, nu am vrut să mai plec departe de familie.
# Crezi în acest proiect al SCM?
– Sincer vă spun că eu cred în acest proiect pentru că am văzut că preocuparea autorităților locale este una serioasă. Se poate și mai bine, deși începem din Liga a III-a… Am început un pic cam târziu, dar sper că putem să ne intrăm în ritm. Ați văzut că s-a tot bătut moneda ca cineva să preia pe FC Argeș, dar nu s-a putut. Iată că se poate merge mai departe cu SCM!
# Din punct de vedere financiar, totul este în regulă la SCM?
– Suntem cu salariile la zi! Văd că autoritățile locale se țin de promisiuni, iar acum nouă ne rămâne doar să ne vedem de treabă și la sfârșit să ne îndeplinim obiectivul și anume acela de a promova.

„Sperăm să fim noi echipa care duce mai departe renumele FC Argeș”

# Cum ți se pare dispariția FC Argeș?
– Este un mare regret că echipa a dispărut! Până la urmă totul se rezumă la bani și din păcate s-a întâmplat acest lucru și cu FC Argeș. S-a întâmplat ce s-a întâmplat și cu patronul, dar vreau să vă spun că atâta timp cât a fost dânsul la echipă a fost foarte bine. Dacă nu s-au găsit resurse financiare, era normal ca acest club să moară! Vă dați seama ce impact avea FC Argeș asupra oamenilor, dar sperăm să fim noi echipa care duce mai departe acest renume.
# Cât timp crezi că mai poți ajuta SCM din postura de fotbalist?
– Cât o să mă mai țină picioarele. Sper să mai joc un an, poate doi ani la SCM. Am totuși o vârstă, dar cred că la Liga a III-a și chiar la Liga a II-a mai pot face față.
# După ce vei pune ghetele-n cui, ce planuri ai?
– Este posibil să rămân și în cadrul clubului mai departe bineînțeles dacă va fi nevoie de mine. Rămâne de văzut!
M. Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii