Web Analytics

Iubita lui Rustem, d-şoara Mădălina Secuianu, ne-a transmis un drept la replică

de | 25.04.2013 20:08 | Actualitate

Stimate domnule
In legatura de articolul „Identificarea si capturarea lui Rustem. Probele care l-au deconspirat pe autorul mega-jafului” apărut in ziarul saptamanal ”Jurnalul de Arges” Nr. 979 (27 Martie – 2 Aprilie 2013), asumat ca fiind scris chiar de dumneavoastra, pentru informarea corecta a cititorilor va rog sa-mi acordati Dreptul la Replica.   

Am sa le iau pe rand:
1. Logodnicul meu NU este fiul lui Ion Petrisor si nu exista intre aceștia nici cel mai mic grad de rudenie. Tatal lui este o cu totul alta persoana si are 78 de ani.
2. Clubul despre care ati scris ca eu as fi proprietara si mai mult ca ar fi pe numele meu, tin sa mentionez ca eu impreuna cu Rustem avem un simplu contract de colaborare cu acest club unde organizam evenimente, petreceri mondene, prezentari de moda săptămânal si pentru aceste servicii suntem plătiți. In plus eu sunt si imaginea acestui club, dar de la a fi imaginea unui club, pana la a fi proprietar este cale lunga.
3. Alta minciuna. Rustem este de nationalitate roman si nu face parte din nici un clan deci nici din Clanul Duduianu cum ati scris.
4. Telefonul despre care se vehiculeaza ca ar fi gasit ADN ul logodnicului meu, tin sa mentionez faptul ca aceel telefon a fost gasit INTACT si NU dezmembrat asa cum ati scris.
5. Masina.  In masina cu care s-a făcut jaful NU s-au gasit probe ADN ale lui Rustem, chiar daca ar fi fost normal, deoarece in 2010 el a fost proprietarul acelei mașini. Iar pe aceei suporti de susținere a placutelor de înmatriculare au fost găsite 8 ADN-uri dar spre dezamagirea altora nici unul din cele 8 ADN-uri NU este al lui Rustem.
6. Subliniez in dosar exista declarația unui martor, care susține ca a vazut cu o zi înaintea asa zisului „Jaf” cand 2 bărbați au coborât din masina având MANUSI CHIRURGICALE in mâini si au fost vazuti in timp ce montau acei suporti care susțin placutele de înmatriculare. Dumneavoastra in articol scriti ca nu s-ar fi folosit manusi, ca au fost fraieri talhari. Poate stiti dumneavoastra mai bine cum se folosesc manusiile….  Cu toate acestea, daca se recoltau probele ADN de pe acel telefon la vremea respectiva, adica in 2011, as fi crezut ca ar putea fi o proba impotriva lui Rustem, dar cand aceste probe s-au recoltat dupa 1 an si jumătate la data de 18.12.2012 la doar câteva zile dupa ce Rustem a acceptat  pentru ca nu avea nimic de ascuns (avea dreptul sa refuze) sa i se recolteze ADN ul ce sa mai credem ?
7. Constat cu stupoare ca Domnul Redactor Sef Gabriel Grigore are atat de multe Informaţii , care la dosar nici nu exista si nici anchetatorii nu stiu de ele, încât încep sa-mi pun niste semne de întrebare De unde știti atâtea amănunte de care anchetatorii nu au cunostiinta ???  Si daca le detineti de ce nu sunteti un bun cetatean sa le faceti cunoscute anchetatorilor ? Oare sunteti complice la acest „jaf” sau „inscenare” si aruncand cu noroi in Rustem încearcati sa va salvati pielea sau pielea altei persoane ?
Dupa părerea mea, aici, in loc de informatii vorbim de multe … intoxicatii.
8. Intradevar Rustem a a fost închis in Germania, dar vad ca nu ati specificat ca i s-a pus o sentinta Definitiva si Irevocabila, ca a fost închis pe nedrept si a fost declarat NEVINOVAT fiind despăgubit de statul German.
9. Alt neadevar introdus in acel articol –  logodnicul meu NU a avut nici un fel de incident cu Cezar Gheorghe zis Spoitorul, ci doar un schimb de replici care au avut loc in culisele unei emisiuni televizate.
10. Legat de plangerea depusă de mine la o sectie de Politie din București, mentionez ca aceasta nici nu exista  si nici eu nici logodnicului meu NU am fost audiati de Politie in acest caz.
11. Probele ADN i s-au prelevat lui Rustem la începutul luni Decembrie 2012, dupa care am plecat Impreuna din tara, Politia stiind destinația, nu cum s-a scris ca ar fi fugit 1 an de zile, dupa acordul lui de a i se preleva probe ADN.
12. In raportul Poliției la vremea respectiva (informatia a fost publica) nu a existat nici un martor in trafic care sa fi vazut incidentul si nici sa fi sunat la 112. Au sunat doar partiile vatamate.
Astept  scuzele de rigoare !!!!
Va doresc o zi buna!!!!
Madalina Secuianu

N.red. Nedorind să polemizez în nici un fel cu semnatara dreptului la replică, de altfel foarte marcată de situația iubitului pe care îl apără până în pânzele albe (o înțelegem și o apreciem pentru acest lucru!), dau un singur exemplu de eroare în care persistă domnișoara în cauză. Oricine caută pe google după combinaţia de cuvinte ”rustem-ion petrisor” va fi direcţionat pe portalul publicaţiei ”Cancan”, unde va putea lectura  nu una, ci mai multe declarații ale numitului Rustem, în care acesta vorbește destul de afectuos despre tatăl său, Ion Petrișor, cunoscutul interlop și promotor al concursului ”Miss Piranda”. În rest, să lăsăm  cititorii să compare ce am scris eu și ce a scris distinsa domnișoară Secuianu, și apoi să-și facă singuri o părere. Era să uit! Am păstrat întocmai exprimarea și ortografia, cam zdruncinată, ce-i drept,  probabil în deplin acord cu starea de spirit a semnatarei. (G.G.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii