Ionuţ Şerban, căpitanul lui FC Argeş: „Suntem pe locul 7, nu văd de ce s-ar schimba antrenorul”

de | 16.02.2022 11:37 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentezi victoria, scor 1-0, din partida de duminica trecută, cu CS Mioveni?

– A fost un derby al județului Argeș și știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care primește foarte greu gol, o echipă care se apară foarte bine și ne bucurăm că am câștigat.

Cum s-a văzut din teren jocul echipei FC Argeș?

– Eu zic că este vorba despre o îmbunătățire în jocul echipei, cel puțin în ultimele două etape. În meciurile de la Chindia Târgoviște și cel de acasă, cu CS Mioveni, există o diferență de atitudine, de dăruire. S-a schimbat jocul față de cum am început în primele etape din retur.

Ce șanse are FC Argeș să atingă obiectivul, acela de a juca în play-off?

– Șansele sunt foarte mari, uitați-vă pe clasament și puteți observa că suntem la câteva puncte de locul de play-off. Într-adevăr, avem acum niște meciuri mai grele, dar dacă continuăm așa, ca joc, dăruire și atitudine, eu zic că o să terminăm pe un loc de play-off, un loc pe care ni-l dorim toată lumea, noi, staff-ul, conducerea și suporterii.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Prepeliţă trebuie să scoată două victorii pentru a rămâne în lupta pentru play-off, iar apoi vom analiza situaţia lui”

„Echipa este într-un moment bun. Mergem la victorie cu Farul”

Ce știi despre situația băncii tehnice? Rămâne Prepeliță?

– Nu știu absolut nimic și nu văd de ce s-ar schimba antrenorul. Echipa este într-un moment bun, suntem pe un loc șapte, cu șanse reale la play-off, și nu văd de ce s-ar schimba ceva la nivelul băncii tehnice.

Salariile și primele sunt la zi la FC Argeș?

– Da. Totul este ok din acest punct de vedere.

Cum vezi meciul cu Farul Constanța, un meci care este decisiv pentru ocuparea unui loc în play-off?

– Este un meci greu, iar pe ei îi avantajează și egalul. Noi o să mergem acolo la victorie, pentru că avem nevoie de victorie, ca să intrăm în primele șase formații din Liga I. Mai avem aproape o săptămână la dispoziție pentru a pregăti meciul. Farul trece printr-un moment bun, dar nu este o echipă care să nu piardă sau noi să nu putem să câștigăm meciul.

Citește și Cine este liberianul Emmanuel Ernest, noul transfer de la FC Argeș II

„Nu au fost presiuni asupra jucătorilor, nu a fost absolut nimic. Nu este nimic adevărat”

S-a făcut presiune pe jucători din partea conducerii sau din partea vreunui oficial în privința neîndeplinirii obiectivului?

– Nu este adevărat cum că ar fi intrat dl primar la noi în vestiar. Eu știu că dânsul, la acel moment, era plecat în afara țării. Nu au fost presiuni asupra jucătorilor, nu a fost absolut nimic. Nu este nimic adevărat. Noi avem o relație foarte bună, jucătorii, staff-ul și toată lumea. Adică am fost și suntem un grup unit și eu cred că se vede asta și în joc, în exprimarea noastră în teren. Cu tot ce s-a scris și unde s-a ajuns, noi am fost împreună, am fost uniți.

Ce știi despre despărțirea de Mihăiță Ianovschi?

– Este un subiect care ne-a luat prin surpindere pe toată lumea și nu știu foarte multe. Chiar nu știu de ce s-a ajuns aici, de ce a plecat dânsul. Este decizia lui și o respectăm. Mai multe nu știu despre acest subiect.

Câteva cuvinte pentru suporteri?

– Să aibă încredere în noi și să ne susțină la fiecare meci, cum au făcut-o până acum, și să fie alături de noi, pentru că noi, grupul, echipa, staff-ul facem totul să intrăm în play-off și să câștigăm fiecare meci.

Citește și Trei juniori de la FC Argeș, convocați la reprezentativa României U16

Acest articol este despre: fc arges,fotbal,ionut serban,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...